Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi ara bunun üzerine baya bir kafa yordum DeppWeb denilen olaya kadar indim fakat rusların yaptığını ama satmadığını 15 kişilik gruba dağıttığını öğrendim (site ismini verirdim ama yasak olduğu için vermiyorum)
çok eskiden vardı hilesi bundan 8 yıl önce falan. efsane bişeydi ama o zamanlar bile ücretliydi bluestacktan açılıyodu şimdilerde araştırdım ama bulamadım
bildiğim kadarıyla bu hileler önlemek için oyun çok revize tutar ise, onlar hileler işe yaramaz apk dosyaları yapar ve uygulama açmayın ya da modası geçmiş hale dosyaları sürekli değiştirmek
duyduğuma göre Supercell çok iyi bir altyapı ile çalışıyorlar, oyunculara değer verdikleri için hile tarzı şeyler hiç yaşanmıyor, zamanında çok oynadım ama bir türlü bulamadım. Hep apkler var
Doğru, oyunda hile yok yanlış hatırlamıyorsam bir bot vardı. Senin yerine saldırı vs yapıyordu. Onun haricinde hile görmedim. Çok titiz çalışmışlar o yüzden oyunun dengesini bozabilecek bir hile yok.