Seçkin Üye
merhabalar herkese öncelikle bundan yaklaşık 6 ay önce süper box denilen Türkcell in kablosuz internetine başvuru yaptım ve eve gelip kurup gittiler ilk kurulduğu gün her ne kadar 15-20-30 arası hızlar alsam da çok uzun sürmeden 6-7-8-15 aralığına düştü ve bir daha çıkmadı bende biraz sinirli birisi olduğum için dayanamadım modemi yerden yere çaldım kırdım attım daha sonra 3-5 gün internetsiz takılınca canım sıkıldı ve Türkcell müşteri hizmetlerine aradım ve tekrar modem istediğimi modemimin kırıldığını söyledim onlarda bana extra modem gönderemiyoruz yada satamıyoruz bir yerden temin etmeniz gerekli dedi bunun üzerine hayatımın değiştiği noktaya geliyorum Google de biraz araştırdım ve bu modemi gördüm ve satın aldım (Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5g Modem) modemi satın aldıktan sonra hiç speed test yapmadım çünkü aklımda hep 7-8-15 arası hızlar olduğu düşüncesi vardı daha sonra bugun speed test yaptım ve internet hızımın 80-90-110 arasına çıktığını gördüm ve hemen araştırmaya başladım çünkü bu iş de bir gariplik vardı 6 ay kullandım bu hızlara yakın değerler bile görememiştim daha sonra gördüm ki Türkcell ilk bağlattığınızda size verdiği süper box modeminin içerisinde daha düşük internet alabilmeniz için bazı yazılımsal durumlar ve tek antenli 3g odaklı bir sistem kurulmasını çözmem çok zamanımı almadı bunun üzerine şuan aldığım güncel modem ile 100'e yakın hız alıyorum süperbox kullanan ve hız bağlantı çekmeme sorunu yaşayan kişilere hatta yaşamayan kişilere dahi bu modemi öneriyorum hayatım değişti birden MODEM MARKA BİLGİLERİ: Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5g Modem
Moderatörün son düzenlenenleri: