Yine Tecrübe (SÜPER BOX) Kullanan Kişiler DOLUŞUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
merhabalar herkese öncelikle bundan yaklaşık 6 ay önce süper box denilen Türkcell in kablosuz internetine başvuru yaptım ve eve gelip kurup gittiler ilk kurulduğu gün her ne kadar 15-20-30 arası hızlar alsam da çok uzun sürmeden 6-7-8-15 aralığına düştü ve bir daha çıkmadı bende biraz sinirli birisi olduğum için dayanamadım modemi yerden yere çaldım kırdım attım daha sonra 3-5 gün internetsiz takılınca canım sıkıldı ve Türkcell müşteri hizmetlerine aradım ve tekrar modem istediğimi modemimin kırıldığını söyledim onlarda bana extra modem gönderemiyoruz yada satamıyoruz bir yerden temin etmeniz gerekli dedi bunun üzerine hayatımın değiştiği noktaya geliyorum Google de biraz araştırdım ve bu modemi gördüm ve satın aldım (Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5g Modem) modemi satın aldıktan sonra hiç speed test yapmadım çünkü aklımda hep 7-8-15 arası hızlar olduğu düşüncesi vardı daha sonra bugun speed test yaptım ve internet hızımın 80-90-110 arasına çıktığını gördüm ve hemen araştırmaya başladım çünkü bu iş de bir gariplik vardı 6 ay kullandım bu hızlara yakın değerler bile görememiştim daha sonra gördüm ki Türkcell ilk bağlattığınızda size verdiği süper box modeminin içerisinde daha düşük internet alabilmeniz için bazı yazılımsal durumlar ve tek antenli 3g odaklı bir sistem kurulmasını çözmem çok zamanımı almadı bunun üzerine şuan aldığım güncel modem ile 100'e yakın hız alıyorum süperbox kullanan ve hız bağlantı çekmeme sorunu yaşayan kişilere hatta yaşamayan kişilere dahi bu modemi öneriyorum hayatım değişti birden MODEM MARKA BİLGİLERİ: Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5g Modem

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam cidden teşekkürler bende de süperbox klasik türkcell modemi var yarına ilk iş önerdiğiniz modemi almak oldu az para ödenmiyor sonuçta

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam yurtta kalıyoruz ve yarın bakacağız oda arkadaşlarım ile cansın <3

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu modemi yine turkcell superbox yerine mi kullanıyoruz? yani yine kablosuz bir şekilde uydudan çekip mi 100mbps hız görebiliyor? eğer öyleyse süpermiş harbiden. ee nasıl konfigüre ediliyor ki turkcell ile modem

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
verdiğimiz para boşa gitmemesi için mantıklı

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Superbox her sartta kanser bir ürün ben bunu 1-2 sene alt yapım yokken deneyimledim. Dediğin ürünün işe yarayacağını düşünüyorum fakat bunun tespit edilmesi halinde herhangi bir yaptırım olabilir çünkü içerisinde bulunan SIM kartlarına müdahale edebiliyorlar.

bu modemi yine turkcell superbox yerine mi kullanıyoruz? yani yine kablosuz bir şekilde uydudan çekip mi 100mbps hız görebiliyor? eğer öyleyse süpermiş harbiden. ee nasıl konfigüre ediliyor ki turkcell ile modem
Zaten turkcell'in size sattığı modem de yüksek ihtimal huawei'dir önemli olan modem değil içerisindeki SIM'dir

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Superbox her sartta kanser bir ürün ben bunu 1-2 sene alt yapım yokken deneyimledim. Dediğin ürünün işe yarayacağını düşünüyorum fakat bunun tespit edilmesi halinde herhangi bir yaptırım olabilir çünkü içerisinde bulunan SIM kartlarına müdahale edebiliyorlar.

Zaten turkcell'in size sattığı modem de yüksek ihtimal huawei'dir önemli olan modem değil içerisindeki SIM'dir
hic kullanmadıgımdan soruyorum, yani superbox'un içindeki simi çıkarıp huaweiye mi taktınız simi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Müthiş bir keşif yapmışsınız açıkçası kullanmıyorum ama çok yakın arkadaşımda var superbox ona iletecem bu yazdıklarınızı teşekkür ederim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Gerçekten çok güzel bir bilgilendirme oldu benim için bende superbox kullaniyorum universite dolayisiyla aylik 1400 tl veriyorum ve ping sorunu yavaslik sorunu yasiyorum surekli dediğiniz modemi deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
gerçekten çok teşekkür ederim dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...