YKS 2 Yıllık Bölüm Tercihi İçin Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Önü açık olduğunu düşündüğüz 2 yıllık TYT bölümlerini belirtirseniz sevinirim. Gideceğim üniversite Akdeniz Üniversitesi. Kafamda olan bir kaç bölüm var kendi fikirlerinizi de söyleyebilirsiniz.
Bilgisayar Programcılığı
Fizyoterapi
Radyoterapi
Mekatronik
Elektrik
Makine
Biyomedikal Cihaz Teknolojisi

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka bu tamamen senin neyi okumak istediğine bağlı. Şahsi görüşüm bilgisayar sektörü asla sonu gelmeyecek bir meslek gibi görünüyor ( kendi mesleğim olduğu içinde olabilir ) ama yine de sevdiğin işi yapmak önü açık bi işi yapmaktan çok daha keyif verici olacağına inanıyorum. İyi Forumlar..

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hepsi gerçekten çok ayrı bölümler. Hangisine ilgim var diye kendine sormalısın. Okurken pişman olmak istemezsin. Şahsen ben makine bakım teknisyeniyim maaşım da ortalama üstünde. Tabii ki herkes vardiyalı sistemi arızalardaki stresi kaldıramayabiliyor. Çok genç geliyor yanımıza aile baskısıyla liseden/üniversiteden mezun olmuş dolayısıyla işle alakalı pek bir şey bilmeyen ve mobbinge uğrayan.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hepsi çok farklı bölümler ve bence başkasının etkisine girmeden kendin karar vermelisin sonuçta bu senin geleceğin :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Akdeniz Üniversitesi'nde 2 yıllık TYT bölümlerinden Bilgisayar Programcılığı ve Mekatronik, genellikle iyi iş imkanları ve geniş kariyer fırsatları sunar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kendini geliştirebilirsen ve ilgi alanındaysa elektrik oku derim sınrasında teknisyen vb. kendi işini kurarsın

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
fiyat performans acısından anestezi var ona bi göz at derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...