YKS veya diğer sınavlarınız için "Analiz" uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Katılım
27 Nis 2016
Mesajlar
92
Tepki puanı
9
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu uygulamayı 2024 YKS senesi için kendim kodlamıştım yapay zekadan yardım alarak, amacı denemelerdeki falan yanlışlarımı tespit etmek ve bunları kaydedecek bir yere sahip olmamam. Kağıda yazmak aklına neden gelmedi derseniz de ben geri dönemedim bakmaya kağıda kaybedip duruyordum. Yıl boyunca eksiklerimi görmem için çok işime yaradı.

Uygulamayı kısaca özetleyecek olursam,

- TYT Analizi yazan yere girip derslerinize göre eksik olduğunuz yanlış yaptığınız veya denemede boş bıraktığınız soruların konularını gelip buraya yazabilirsiniz. Ders ders ayırdım.
- Bu eksik konular "Tekrarlanana hataların konuları menüsünde listelenecek.
- Kaç defa aynı hatayı yaptığınız gibi ders ders ve tarih olacak şekilde düzenlenmiş şekilde.
- Eğer aynı konudan aynı hatayı 3 defadan fazla yaparsanız ve buraya girerseniz bu hata aynı zamanda "Kritik Yap" menüsünde de aynı özelliklere sahip olacak şekilde listelenecektir.
- Son olarak "Verileri Sıfırla" butonuna basınca da bilin bakalım ne olacak :)



Ayrıca kaynak kodlarının oldğu dosyaları da oraya koyuyorum uygulama simgesi dahil, geliştirmek isterseniz sizin özgür hür iradenizdedir.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Katılım
20 May 2021
Mesajlar
29
Tepki puanı
1
Ödüller
4
Yaş
32
5 HİZMET YILI
Excel dosyasındaki verilerin formatı nasıl olmalı acaba bir örnek verebilir misiniz rica etsem?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst