YKS'ye Yaklaşık 7 Ay Var. Konular Yetişir mi? Kitap önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamun aleyküm. Böyle bir süre var önümde yetiştirebilir miyim? TYT'nin ilk başını bitirdim
Sınava sözelden gireceğim inşallah. Etrafınızdan duyduğunuz ya da sizin çözdüğünüz bir kitap olabilir. Tarih,coğrafya,edebiyat,türkçe ve paragraf kitabı.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şuan fen lisesinde okuyorum bende gireceğim sozel diyorsan işerin tyt kitaplarını çözmelisin 345 matematikte sınava çok yakın sorular çıkıyor onu çöz ayt sözel için birşey diyemem ben sayısalcıyım ama genel olarak işlerin kitapları çap orbital hız ve renk apotemi bilgi sarmal yayınları güzel çözdüğüm yayınlar

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben arkadaş çevremden duyuyorum seviye yayınlarıydı sanırım umarım doğrudur çok övüyolar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şuan fen lisesinde okuyorum bende gireceğim sozel diyorsan işerin tyt kitaplarını çözmelisin 345 matematikte sınava çok yakın sorular çıkıyor onu çöz ayt sözel için birşey diyemem ben sayısalcıyım ama genel olarak işlerin kitapları çap orbital hız ve renk apotemi bilgi sarmal yayınları güzel çözdüğüm yayınlar
Limit yayınları nasıl zor diyenler var?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Pegem,seviye,sınav yayınları
Bu yayınların içinde son 5 yıl içinde çıkmış soruları konu anlatımı ve açıklayıcı oluyor
Ders çalışmak için istiyorsan pegem yayınlarını öneririm soru bankası ve konu anlatımı daha geniş,daha açıklayıcı

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bu sene ki sınavda sayısalda ilk 5k'ya girdim mezuna kalmıştım, ilk senemde 400k sıralamam vardı. AYT kısmında kitap öneremeyeceğim ama hedefin yüksekse TYT'den Fen kaynakları öneriyim

Okyanus Yayınları 40 Seans sözel öğrencisi için yeterli olur, kitapları bitirdikten sonra dilersen deneme çözmeye başlarsın, dilersen ÇAP fasikül çözmeye başlarsın, Fen bölümü için ünite ünite fasikülleri var ben çok faydasını gördüm.

TYT tamamen olmasa da fen bölümünde 13/20 yorum sorusu oluyor ama buna güvenip çalışmamazlık edersen çok şey kaçırırsın söyliyim. Feni asla boşlama... alacağın 2 net fazla fen seni sözelde onbinlerce kişinin önüne atıcak, sözelden giren arkadaşlarım yaşadı bunu sen yaşama. Ayrıca Aralık'tayız kanka asılman lazım.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bunu deneyerek görebilirsin. Kimse bilemez, bu sene kazanamazsan bile seneye kazanırsın. Çalışmayı bırakma kardeşim. Kitap olarakta limit yayınlarını önerebilirim.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Alanın ne? Sayısalda ilk 5.000'e girdim geçen sene çalışma programı yapabilirim senin için

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Programlı Bir Çalışma Yaparsan Yetişir Diye Düşünüyorum Sonuçta Evdesin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
valla bende 9.sınıfım hiç bi canlı derse girmedim 1 ay sonra yazılılar var ben daha hangi hoca hangi ders onu bilmiyom sözlülere 50 vereceklermis len aman salla aga hayat bos

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yetişir dostum geçen 2 sene mezuna bırakmıştım ben ama o benim boş boğazlılığım korkma yaparsın

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
yetişmesi zor hocam yapabildiğin konulara odaklan hocam artık ne gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...