yok abi bu saç düzelmiyor yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar her şeyi deniyorum keratin saç kremleri vs vs ama bu saç fön çekmesem saç spreyi uygulamasam düzleşmiyor bu sorunu nasıl düzeltecem ben saçım orta uzunlukta ve sabah kalkınca dik bir şekilde elektriklenme oluyor saçta yıkayıp fön çekince düzeliyor 1-2 saat sonra tekrar kıvırcıklaşıyor yıpranmış haline dönüyor saç spreyi kullanınca düzeliyor ne yapmam lazım yardım lütfen

arkadaşlar saç spreyi saçı dondurduğu için saç döker zararlı diyorlar ama wax için aynısını demiyorlar wax kullanmak saça zarar verir mi benim saçlar hafif kıvırcık olduğu için şekil vermesi zor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk genetiğinde olan bişe demmeki alışmaktan başka çaren yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam benim de saçım kıvırcık bi dönem düzenli olarak ( 3 ayda bir kere ) brezilya fönü yaptırıyordum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
benim saçlar kendinden waxlı olduğu için ne kadar olsa da benimde çok kırılyor ve kıvrılıyor özellikle kız arkadaşının yanına gideceksen hele bir de duştan yeni çıkmışsa saç zor oluyor düzelmiyorsa keratinli saç spreyi kullanmaya devam yapacak bişey yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Düzleştirmez ama şekil vermeyi kolaylaştırmak istersen düz sabun kullanabilirsin biraz sertleştirir ama daha rahat şekil verirsin ben bu şekilde yapıyordum

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
saç düzleştirici denedinmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar her şeyi deniyorum keratin saç kremleri vs vs ama bu saç fön çekmesem saç spreyi uygulamasam düzleşmiyor bu sorunu nasıl düzeltecem ben saçım orta uzunlukta ve sabah kalkınca dik bir şekilde elektriklenme oluyor saçta yıkayıp fön çekince düzeliyor 1-2 saat sonra tekrar kıvırcıklaşıyor yıpranmış haline dönüyor saç spreyi kullanınca düzeliyor ne yapmam lazım yardım lütfen

arkadaşlar saç spreyi saçı dondurduğu için saç döker zararlı diyorlar ama wax için aynısını demiyorlar wax kullanmak saça zarar verir mi benim saçlar hafif kıvırcık olduğu için şekil vermesi zor
kretin botok yaptır kuzenim yapmıştı 6 ay kalıcılığı var ama pahalı

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Saçın kıvırcık ise çok zor kanka

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
psikolojin de çok derinden etkilemiş kanka çok mu büyük sorun böyle de iyi nolcak ki.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Knk "Milk Therapy" adlı bir saç bakım köpüğü var o çok iyi tavsiyem

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Wax,sprey yada her gün fön çektirmek zorundasın dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...