■■''Yok Artık Dedirten Bilgiler''■■

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[font=Arial, Helvetica]1-►Deniz Yıldızların Beyni Yoktur[/FONT][font=Arial, Helvetica] .[/FONT][font=Arial, Helvetica]◄[/FONT]

[font=Arial, Helvetica]2-►[font=Arial, Helvetica]Eğer Bir Akrebin Etrafında Ateş Yakarsanız Korkudan Kendi İğnesini Kendine Batırıp İntihar Edeğini Görürsünüz.◄[/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica]3-►[font=Arial, Helvetica]Dünyada Her Sekiz Saniyede Bir Bebek Doğmaktadır.◄[/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica]4-►[font=Arial, Helvetica]Windowsun İlk Sürümünde Sadece Klavye Kullanılabiliyordu.◄[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica]5-►[font=Arial, Helvetica]Eğer Uzay Kıyafetinizde Delik Olursa Gözünüz Pörtler.◄[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica]6-►[font=Arial, Helvetica]1 Kg Bal Elde Etmek İçin Yaklaşık Olarak 1 Arı Neredeyse 1 Milyon Çiçekten Polen Toplar.◄[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica]7-►[font=Arial, Helvetica]Papağanlar Bir Şey Anlamazlar Sadece Tekrar Ederler.◄[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica]8-►[font=Arial, Helvetica]İnsan Beyni 300 Yıllık HD Bir Filmi Kaydedebilecek Kadar Güçlü Hafızaya Sahiptir.◄[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica][font=Arial, Helvetica]9-►[font=Arial, Helvetica]Dünyanın En Zeki Ülkeleri Sıralamasında Türkiye 14. Sıradadır. xd◄[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
8. Bilgi Biraz Yalnış Olmuş Kardeşim Güneş Dönmez Ki :D

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Merhaba Beyler Ben EstergonZ a Kayıt Oldugumda E-Posta Onayı Gelmiyor
Lütfen Bu Sorunun Çözümünü Bilen Varsa Yardım Etsin
Yoksa da EstergonZ da Bir Hesap Kurup Bana Özelden Yollayabilirmisiniz_?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Baran_02' Alıntı:

KARDEŞİM AYNI İP ÜZERİNDEN BİR ÇOK KEZ KAYIT OLMANA BAĞLI EĞER AYNI İP ÜZERİNDEN ÇOK FAZLA KAYIT OLURSAN KABUL ETMİYOR

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
FlashReyiz' Alıntı:
Baran_02' Alıntı:

KARDEŞİM AYNI İP ÜZERİNDEN BİR ÇOK KEZ KAYIT OLMANA BAĞLI EĞER AYNI İP ÜZERİNDEN ÇOK FAZLA KAYIT OLURSAN KABUL ETMİYOR

3-4 Kez Kayıt Oldum Ama 
Onay Gelmedigi İçin

Birde Sana Zahmet Bana Kurabilirmisin Sana E-Posta ID versem

Üye
10 HİZMET YILI
BU BİLGİLERDE BENDEN GELSİN !
1) İNSAN GÖZÜ 576 MP'DİR.(İNSAN GÖZÜNDE PİXEL YOK AMA ARAŞTIRMALARA GÖRE ! )
2)ÇOK ACI ŞEY YEDİKDEN SONRA BİR KAŞIK ŞEKER YERSENİZ ACINIZ GEÇECEKTİR :d
3)DÜNYADAKİ TÜM KUTUP AYILARI SOLAKDIR :d
BU KADAR BİLİYOM :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
buraksat12' Alıntı:
BU BİLGİLERDE BENDEN GELSİN !
1) İNSAN GÖZÜ  576 MP'DİR.(İNSAN GÖZÜNDE PİXEL YOK AMA ARAŞTIRMALARA GÖRE ! )
2)ÇOK ACI ŞEY YEDİKDEN SONRA BİR KAŞIK ŞEKER YERSENİZ ACINIZ GEÇECEKTİR :d
3)DÜNYADAKİ TÜM KUTUP AYILARI SOLAKDIR :d
BU KADAR BİLİYOM :D

Eyw Burak  :D :D Not Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...