Kullanamiyorsun yada seckin olan biri hesabini vericek oyle kullanican baska turlu olmuyorseşkin olmadan nasıl kullanabiliyorsun.
BEYLER HERKEZ SECKIN UYE OLMADAN NASIL KULANDIN DEMIS BEN BU HILEYI MEMORYHACKERS SCRİTPİ + KENDI EKLEMEM ILE YAPTIM GERISI SIZ DUSUNUN dark lite daha erısımım YOK
capslok kapalı yazarsan seviniriz yasak ta ban yiyebilirsin .BEYLER HERKEZ SECKIN UYE OLMADAN NASIL KULANDIN DEMIS BEN BU HILEYI MEMORYHACKERS SCRİTPİ + KENDI EKLEMEM ILE YAPTIM GERISI SIZ DUSUNUN dark lite daha erısımım YOK
senin kullandığın şey ne dostumsquad fpp
Script ne demek ? Aciklama sansin varmi ?capslok kapalı yazarsan seviniriz yasak ta ban yiyebilirsin .
ücretsiz script ile yaptım diyebilirsin teşekküler.
Sliyorm duzenliyorm saolasincapslok kapalı yazarsan seviniriz yasak ta ban yiyebilirsin .
ücretsiz script ile yaptım diyebilirsin teşekküler.
evet 300 yorum yapmak istiyorum ama alakasız hiç bir yorum yapmıyorum girip bak yorumlarıma. merak ediyorum millet ne ara 300 yorum yaptıda bu kadar hile çogaldı ne var bunda. ama sen cevap vererk güzel kasıyorsun devam devam![]()
41 rekor nedir be
Dostum cheat engine olan scriptten mi bahsediyorsun ? Çok uğraştım hile algılayıp atıyor yardımcı olabilir misin ?BEYLER herkez demis ki sen seckin uye olmadan nasl aciyon felan ben memoryhack ucretisz script ile yaptm + uzerine kendi kodumu ekledm daha iyisini yaparım dien varsa buyursun dark lite daha erısımım YOK
+1 aşırı reporttan yeniyor yada sistem algılayınca ama en çok report sıkıntılı :dfazla abartmayın ban yersiniz![]()
Report olcak okdr eglencesine zaten+1 aşırı reporttan yeniyor yada sistem algılayınca ama en çok report sıkıntılı :d
olmuyor dostum izledim ben bunu izlemeden öncede forumdakini görüp denemiştim zaten hile algılandı diyip oyundan atıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptıklayarak baypass yapabilirsiniz
dostum ben sana birşey demedim senin dediğin gibi muhabbet olsun diye konuyla alaklı yaptığım yoruma yanlış anlayıp atlayan bir arkadaş vardı ona cevap verdim senlik bir sıkıntı yokdostum ınsanlarla zaman gecırmek kasmaya gırmez burda guzel muhabet edıyoruz hemen bunu kasmak olarak algılaman yanlıs rekorumu sızınle paylasmak ıstedım ne var bunda ?
Post automatically merged:
abi acımadım bı ara oyundan attı son adam da dedım tamm kesın yendı bı gırdım mac deva edıyor![]()