Yönetici başvuruları hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yönetici başvuruları için gereksinimler nelerdir(a dan z ye)?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bi ara konu açma başına 1 kuruş gibi bi olay vardı forum duyurularını kontrol et aga discordada gelebilirsn

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Şuan Alımlar Zaten Kapalı Başvuru Almıyorlar Ama Şartlar Şunlar :

-En az 33 Konu Sayısına Erişmesi
-En az 66 İçerik(Mesaj ve konular dahil) Sayısına Erişmesi
-En Az 17 Yaşında Olması gerekir.
-Herhangi bir forumda yetkili olmamanız gerek.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Başvuru için değil merak ettiğimden soruyorum normal de gerekli bir bilgi sahibi olunması gerekiyor diye hatırlıyorum yada bir bölümde içerik üretmesi gerekiyor, forumu düzenlemesi gerekiyor diye biliyorum. Süper Moderatörün şartları ne peki?

bi ara konu açma başına 1 kuruş gibi bi olay vardı forum duyurularını kontrol et aga discordada gelebilirsn
Bir süper moderatör arkadaş gördüm profilindeki konulara baktım neredeyse hepsi soru :D Bilmediği bir şeyi sormuş sürekli sormasına karşı değilim fakat süper moderatörlük ne yapmış diye baktım anlam veremedim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Başvuru için değil merak ettiğimden soruyorum normal de gerekli bir bilgi sahibi olunması gerekiyor diye hatırlıyorum yada bir bölümde içerik üretmesi gerekiyor, forumu düzenlemesi gerekiyor diye biliyorum. Süper Moderatörün şartları ne peki?

Bir süper moderatör arkadaş gördüm profilindeki konulara baktım neredeyse hepsi soru :D Bilmediği bir şeyi sormuş sürekli sormasına karşı değilim fakat süper moderatörlük ne yapmış diye baktım anlam veremedim

"fakat süper moderatörlük ne yapmış diye baktım anlam veremedim" siz anlam vermesenizde olur. Bu sitede direk en üst yetkiyle başlayamazsınız, en alt yetkiyle başlayaraktan yükselmek zorundasınız ki bu sitedeki tüm yetkililer zaten en alt yetkiyle başlayaraktan siteye gereken emeği,zamanı vererek yükseldiler.Süper moderatör olduğuna göre founderler demekki onu uygun görmüşler ki süper moderatör olmuş. Bir noktayada değinmek istiyorum, içerikleri Editor üretir, Kategori moderatör ve üstü siteyle ilgilenir, forum kurallarına uymayana gerekeni yapıp, forumun düzenini sağlamak zorundadırlar. Direk süper moderatör, yada moderatör olmanız mümkün değil. Yönetici başvuruları kısmında editör alımı oluyor alım açıldığında gereken şartlar konuda belirtilir ilk önce editör olmak zorundasınız. #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...