Yöneticilere öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Best of Anime: Dragon Ball
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar, forumu düzenli şekilde kullanan kullanıcılar(Benim gibi) artık her konu paylaşımında konunun altına gelen yorumları biliyordur;
|Çalışıyor Eyw|
|Bilmiyorum Ip banı diyorlar bende olmadı ama inş hiç olmaz|
|Denemedim ama denicem|
Vs. Bir sürü böyle konudan alakasız saçma sapan yorumlarla dolu.
Siz yöneticilerden artık bu kullanıcılar hakkında düzgün bir içerik düzeltmesi istiyorum/istiyoruz bence tecrübeli kullanıcılarda destek verecektir.
Raporlamak bir yere kadar insan sıkılıyor raporlamaktan o yüzden bir çözüm değil.
Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum spammer larla uğraşmak yerine yardım isteyen insanlara uyarı atılıyor ve girdiğim herkonuda mutlaka spam yorum görüyorum evet bildiriyoruz ama ne derece yeterli oluyor fikrim yok eskiden spam fighter lar vardı gerçi onlarda pek ilgilenmiyordu sanırım sonradan onlarda kaldırıldı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ya varya kafayı yicem oyle saçma yorumlar atıyorlar ki geçen kulaklık için bir konu açtım kriterlerimi söyledim 50 yorum atmışlar hepsi saçma sapan benim dediklerimle alakası yok

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Katılıyorum bu dediğine özellikle 1 konu yetmiyor muş gibi 2 3 konu aynı saate farklı konu başlıkları ile açarak yorum kasmaya çalışanlar da var.

By Korkut
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok haklısın forum gereksiz yorumlarla dolup taşıyor.Amacımız propaganda yapmak değil ama gerçekten daha caydırıcı bir sistem getirilmesi veya geliştirilmesi düşüncesindeyiz.Arkadaşımız tamamen haklı sırf yorum yapmak için yorum yapıyorlar,yardım amacı gütmüyorlar.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Haklısın bro reportlamaktan sıkıldım iyi olur beğendim konunu

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Öncelikle başlığını düzeltelim üyeler duyuru atamaz öneri diyelim. Sorununa gelecek olursak bizler de ekip olarak bundan hoşnut değiliz ancak bunu yapmak zorundayız. Forum sisteminde rapor olarak ilerler işler ama önerinizi değerlendireceğiz teşekkürler :thinkie:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...