Yöneticilere Ticket atabilme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Forumda konu acıyoruz hataları bildiriyoruz etiketlıyoruz ama yonetıcılerden veya admin lerden bir yanıt alamıyoruz sadece üyeler yazıyor onlarında 0 bilgisi var boş post kasmak için yorum yazıyorlar dün pubg mobıle pubglıteda ufak tefek sorunlar yaşadım acıkcası denılenlerıde yaptım hiçbirişe yaramadı foruma ticket atma destek talebi gibi bir kısım gelirse supportlardan veya yöneticilerden bir cevap alsak sorunumuz çözülse Düşünceme katılanlar yazarsa sevinirim forum adına iyi olacaktır.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam rapor seçeneğinden rapor etmeniz yeterli olacaktır moderatörler ilgileniyor zaten.
Forumda konu acıyoruz hataları bildiriyoruz etiketlıyoruz ama yonetıcılerden veya admin lerden bir yanıt alamıyoruz sadece üyeler yazıyor onlarında 0 bilgisi var boş post kasmak için yorum yazıyorlar dün pubg mobıle pubglıteda ufak tefek sorunlar yaşadım acıkcası denılenlerıde yaptım hiçbirişe yaramadı foruma ticket atma destek talebi gibi bir kısım gelirse supportlardan veya yöneticilerden bir cevap alsak sorunumuz çözülse Düşünceme katılanlar yazarsa sevinirim forum adına iyi olacaktır.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
cozulemeyen sorunlar icin ticket sistemi olabilir bence

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Olabilir. Forumdaki Support arkadaşlarımız Ticketlara bakabilir. Güzel öneri :D Ama biraz zor olur gibi. Çünkü herkes ticket atıcak. Karışıklık çıkabilir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Olabilir. Forumdaki Support arkadaşlarımız Ticketlara bakabilir. Güzel öneri :D Ama biraz zor olur gibi. Çünkü herkes ticket atıcak. Karışıklık çıkabilir.
veya ticketi moderatörler onayıyla onaylanabılır ticket support veya yonetıcılere iletilir direk bu şekilde iyi olur

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bence Rank sistemi ile halledile bilir Seçkin üye kullandığı hile için destek alabilir fakat aynı desteği düşük ranklı bir kişi alamaz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Saçma, sonuçta buradan paralı bir hizmet almıyorsunuz. Yaklaşık 5 yıldır bu piyasadayız ve 4 yılını size sınırsız destek vererek geçirdik. Artık üyelerimiz kendi problemlerini kendi başlarına çözebilecek kapasitede. Hata alıyorsanız araştırın, çözümünü bulun. Bunun için teknik elemanları yormak gereksiz. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...