Mesaj onaylama sistemine niye geçmiyorsunuz ısrarla ? Spam yapıldıkdan sonra uğraşcağınıza onaya düşen mesajları onaylamazsınız ve hiç yayınlanmamış olur böylece.Tüm üstün akıllar toplanmışken sorulara cevap verelim. Yorumlara gecikmeli olsa da bakılıyor bu üyelik sisteminin değişmesi hilelerin gidişatı doğrultusunda değiştirilmesi mümkün gözükmüyor. Yoruma dayalı sistem devam etmek zorunda. Her günün sonunda belirli kontrol sistemimiz var kontrol açısından yetersiz kaldığımız zamanlar oluyordur ancak kimse bakmıyor burası kimsenin umrunda değil gibi söylemler sadece boş konuşmak olur. Yetkili sayısını elimden geldiğinde sürekli arttırmaya çalışıyorum ancak bizim de bir kriter ve prensibimiz var, 300-500 kişilik foruma sahip değiliz önümüze gelene yetki veremeyiz bu bir süreç. Şu an hali hazırda alt ranklarda yetişen kmod ve mod adaylarımız var. Elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza emin olabilirsiniz.
Böyle bir şeyin olma ihtimali yok, dedikleri gibi 300-500 kişilik forum değil yetişemezler buna kolay kolay.Mesaj onaylama sistemine niye geçmiyorsunuz ısrarla ? Spam yapıldıkdan sonra uğraşcağınıza onaya düşen mesajları onaylamazsınız ve hiç yayınlanmamış olur böylece.
Abartma. Kaç tane yeni hesaptan post atılıyorda yetişilmeyecek gibi oluyor? Bu benim dediğim sistemi daha büyük forumlar kullanıyor ve yönetici sayısıda aynı. Yetişilmez diye birşey yok. Bütün postlar onaya düşsün demiyorum sadece yeni hesapların postları onaya düşsün diyorum ben.Böyle bir şeyin olma ihtimali yok, dedikleri gibi 300-500 kişilik forum değil yetişemezler buna kolay kolay.
Günde kaç mesaj yazıldığından haberiniz olmadığı için uzaktan fikir belirtiyorsunuz iyi hoş ama bunu yapmamız mümkün değil. Hile konuları trade konuları vs derken daha çok kaos bir onay içeriğine sahip olacağız. O nedenle bu zor bir durum.Mesaj onaylama sistemine niye geçmiyorsunuz ısrarla ? Spam yapıldıkdan sonra uğraşcağınıza onaya düşen mesajları onaylamazsınız ve hiç yayınlanmamış olur böylece.
Günde kaç tane yeni açılmış hesap trade konusu vs açıyor(Legit olarak spamcıları saymıyorum) ? Benim dediğim bu sistem dedigim gibi yeni acilmis olan hesaplara islicek sadece. Butun hesaplar onaya dusse tamam is yuku agir olur dicem fakat sadece yeni acilan hesaplara yapildigi icin bu kadar cok is yuku olmaz.Günde kaç mesaj yazıldığından haberiniz olmadığı için uzaktan fikir belirtiyorsunuz iyi hoş ama bunu yapmamız mümkün değil. Hile konuları trade konuları vs derken daha çok kaos bir onay içeriğine sahip olacağız. O nedenle bu zor bir durum.
Açıkcası son zamanlarda artan spam mesajlar bizim de canımızı sıkmaya başladı. Spam mesajların kalıcı çözümü hile sistemindeki üyelik gereksinimlerini kaldırmak olacaktır. Fakat daha önceden açıkladığımız sebeplerden ötürü bu pek mümkün görünmüyor.Günde kaç tane yeni açılmış hesap trade konusu vs açıyor(Legit olarak spamcıları saymıyorum) ? Benim dediğim bu sistem dedigim gibi yeni acilmis olan hesaplara islicek sadece. Butun hesaplar onaya dusse tamam is yuku agir olur dicem fakat sadece yeni acilan hesaplara yapildigi icin bu kadar cok is yuku olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?