Yorgun uyanma sorunuyla nasıl başa çıkarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben okuldan geldikten sonra uyumamaya çalışıyorum çünkü uyursam uyandığım da kafam yanıyor boğazım kupkuru oluyor iğrenç bir tat oluşuyor bende de kansızlık var çok su içmediğim için böbreklerde kumlanma çıkmıştı genellikle pc başında 2 litre kola bitiriyordum doktora görünmeni tavsiye ederim ben aileme bende bir şey yok diye diye neler çıktı aklın şaşar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum, sana tavsiyem bir rutin oluştur veya bir hobi keşfetmeye çalış, bazen evden biraz uzaklaşman gerekiyor çünkü bu sen farkında olmadan seni yorabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka duzenli beslenirsen ve ne yediğine dikkat edersen yavaş yavaş uyku prblemin duzelecektir ve kendine bir uğraş edinirsen daha sağlıklı olursun basketbolu onerebilirim gym onerebilirim hayatın duzene girer ve mutlu bir insan olursun hiçbir problemin kalmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
sanırım anemi(kansızlıkta var)
Ekran başında zamanı azalt knk ekran gebertiyo insanı
Post automatically merged:

ben okuldan geldikten sonra uyumamaya çalışıyorum çünkü uyursam uyandığım da kafam yanıyor boğazım kupkuru oluyor iğrenç bir tat oluşuyor bende de kansızlık var çok su içmediğim için böbreklerde kumlanma çıkmıştı genellikle pc başında 2 litre kola bitiriyordum doktora görünmeni tavsiye ederim ben aileme bende bir şey yok diye diye neler çıktı aklın şaşar
Düzenli beslenme

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Gün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
En basit sebebi vitaminsizlik b12 bitaminin eksik. Gidip kan testi ver ve verilen ilaçları al (Ailem doktor guvenılır cevap)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ne yapmalıyım?
balık yağı kulana bilirsin veya vitamin takviyesi ala bilirsin aile hekimine görün

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
ne yapmalıyım?
spor yap + kan değerlerine baktır vitamin eksikliğinde olabilir. hareketsiz mi kalıyorsun güniçinde ?

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
ne yapmalıyım?
gece yediğinle alakalı oluyor genelde veya genel olarak ne yiyorsun?

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
gece yediğinle alakalı oluyor genelde veya genel olarak ne yiyorsun?
herşeyi yiyorum genellikle sadece çok çok ekmek yiyorum

spor yap + kan değerlerine baktır vitamin eksikliğinde olabilir. hareketsiz mi kalıyorsun güniçinde ?
evet kalmak zorundayım çünkü bilişim öğrencisiyim bilgisayarla 12 13 saat geçiriyorum
oyun oynamaya zamanım bile olmuyor

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
aynısı işte banada oluyorda okul yorgunluğu be kanka çok ağır

ekmek yapıyor olabilir ekmek hantallaştırır adamı bide gece yiyorsan ohh kafanı kaldıramazsın yanakların pofidik pofidik uyanırsın doğru muyum?
yok ya gece yemiyorum kahvaltı ve akşam yemeğinde çok yiyorum annem küçükken alıştırdı ekmeğe ya :d
bi mekana gitmiştik ailecek köfte vardı yiyodum annem ekmekle ye karnın doysun dedi o an bi aydınlanma yaşadım sanırım

ekmek yapıyor olabilir ekmek hantallaştırır adamı bide gece yiyorsan ohh kafanı kaldıramazsın yanakların pofidik pofidik uyanırsın doğru muyum?
kiloluda değilim çubuk krakere benziyorum bi tık

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
aynısı işte banada oluyorda okul yorgunluğu be kanka çok ağır

yok ya gece yemiyorum kahvaltı ve akşam yemeğinde çok yiyorum annem küçükken alıştırdı ekmeğe ya :d
bi mekana gitmiştik ailecek köfte vardı yiyodum annem ekmekle ye karnın doysun dedi o an bi aydınlanma yaşadım sanırım

kiloluda değilim çubuk krakere benziyorum bi tık
beyaz ekmeğin aşırı zararı var ya maalesef tahıllı tüketmeyi deneyebilirsin beyaz ekmek hem yedikçe doymuyorsun hemde aşırı zararı var şeker yağ her şeyi zarar bitkinlik halsizlik bunlara dahil.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
beyaz ekmeğin aşırı zararı var ya maalesef tahıllı tüketmeyi deneyebilirsin beyaz ekmek hem yedikçe doymuyorsun hemde aşırı zararı var şeker yağ her şeyi zarar bitkinlik halsizlik bunlara dahil.
evet deneyeceğim çok sıkıntılı bi durum özellikle haftaiçi okul günleri

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sürekli aynı sürede uyu, 7-8 saat arası uyu mesela

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
uyku süren veya vücudunda problem var vitamin al c vitamini eksik gibi duruyor sende balık yağıda alabilirsin

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
saat 00:00-03:00 arasında uyuyor ol ne kadar uyuduğun fark etmez

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
az uyumaya çalış. ne kadar çok uyursano kadar çok alışırsın uykuya. az uyuyunca (yeterli yyane) diğer sorunlar da çözülür.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Egzersiz yapmalı, doğru beslenmeli ve çok geç uyumamalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...