Ekran başında zamanı azalt knk ekran gebertiyo insanıGün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
sanırım anemi(kansızlıkta var)
Düzenli beslenmeben okuldan geldikten sonra uyumamaya çalışıyorum çünkü uyursam uyandığım da kafam yanıyor boğazım kupkuru oluyor iğrenç bir tat oluşuyor bende de kansızlık var çok su içmediğim için böbreklerde kumlanma çıkmıştı genellikle pc başında 2 litre kola bitiriyordum doktora görünmeni tavsiye ederim ben aileme bende bir şey yok diye diye neler çıktı aklın şaşar
En basit sebebi vitaminsizlik b12 bitaminin eksik. Gidip kan testi ver ve verilen ilaçları al (Ailem doktor guvenılır cevap)Gün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
balık yağı kulana bilirsin veya vitamin takviyesi ala bilirsin aile hekimine görünGün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
spor yap + kan değerlerine baktır vitamin eksikliğinde olabilir. hareketsiz mi kalıyorsun güniçinde ?Gün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
gece yediğinle alakalı oluyor genelde veya genel olarak ne yiyorsun?Gün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
herşeyi yiyorum genellikle sadece çok çok ekmek yiyorumgece yediğinle alakalı oluyor genelde veya genel olarak ne yiyorsun?
evet kalmak zorundayım çünkü bilişim öğrencisiyim bilgisayarla 12 13 saat geçiriyorumspor yap + kan değerlerine baktır vitamin eksikliğinde olabilir. hareketsiz mi kalıyorsun güniçinde ?
ekmek yapıyor olabilir ekmek hantallaştırır adamı bide gece yiyorsan ohh kafanı kaldıramazsın yanakların pofidik pofidik uyanırsın doğru muyum?herşeyi yiyorum genellikle sadece çok çok ekmek yiyorum
aynısı işte banada oluyorda okul yorgunluğu be kanka çok ağırben okuldan geldikten sonra uyumamaya çalışıyorum çünkü uyursam uyandığım da kafam yanıyor boğazım kupkuru oluyor iğrenç bir tat oluşuyor bende de kansızlık var çok su içmediğim için böbreklerde kumlanma çıkmıştı genellikle pc başında 2 litre kola bitiriyordum doktora görünmeni tavsiye ederim ben aileme bende bir şey yok diye diye neler çıktı aklın şaşar
yok ya gece yemiyorum kahvaltı ve akşam yemeğinde çok yiyorum annem küçükken alıştırdı ekmeğe ya :dekmek yapıyor olabilir ekmek hantallaştırır adamı bide gece yiyorsan ohh kafanı kaldıramazsın yanakların pofidik pofidik uyanırsın doğru muyum?
kiloluda değilim çubuk krakere benziyorum bi tıkekmek yapıyor olabilir ekmek hantallaştırır adamı bide gece yiyorsan ohh kafanı kaldıramazsın yanakların pofidik pofidik uyanırsın doğru muyum?
beyaz ekmeğin aşırı zararı var ya maalesef tahıllı tüketmeyi deneyebilirsin beyaz ekmek hem yedikçe doymuyorsun hemde aşırı zararı var şeker yağ her şeyi zarar bitkinlik halsizlik bunlara dahil.aynısı işte banada oluyorda okul yorgunluğu be kanka çok ağır
Post automatically merged:
yok ya gece yemiyorum kahvaltı ve akşam yemeğinde çok yiyorum annem küçükken alıştırdı ekmeğe ya :d
bi mekana gitmiştik ailecek köfte vardı yiyodum annem ekmekle ye karnın doysun dedi o an bi aydınlanma yaşadım sanırım
Post automatically merged:
kiloluda değilim çubuk krakere benziyorum bi tık
evet deneyeceğim çok sıkıntılı bi durum özellikle haftaiçi okul günleribeyaz ekmeğin aşırı zararı var ya maalesef tahıllı tüketmeyi deneyebilirsin beyaz ekmek hem yedikçe doymuyorsun hemde aşırı zararı var şeker yağ her şeyi zarar bitkinlik halsizlik bunlara dahil.
bak ekmeyi kesemiyorsan beyaz ekmek değilde kepekli veya katkısız tam tahıllı ekmekleri deneyebilirsin onlarda çok iyi değil ama beyaz ekmekten kat kat iyievet deneyeceğim çok sıkıntılı bi durum özellikle haftaiçi okul günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?