Yoro V5 Profesyonel Işıklı Oyuncu Kulaklığı Kullanan Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Başlıktaki kulaklığı sipariş verdim kargoda şuan bu kulaklığı kullanan varmı acaba kulak üstü olarak yazıyordu sitede kulak içi ve kulak üstü arasındaki farkları bilmediğim için bir şey diyemem acaba bu kulaklık derimi diye bi sorayım dedim şuanki kulaklığımda deri ve 10 saat pc başındayım neredeyse belli bi süre sonra yara yapıp can yakmaya başlıyor şuanki kulaklığım deri olduğu için

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu kulaklıkda'da olma ihtimali yüksek hocam, sonuçta çokta kaliteli bir şey değil, fiyatına göre yargılamak lazım tabii. Hangi kulaklık olursa olsun arada çıkarmak lazım, aralıksız kullanırsanız dediğiniz olaylar olur.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çinden gelen sadece üstüne logo basılmış bir kulaklık dostum. Suni deri kulak pedleri var uzun kullanımlarda ağrı yapacaktır. Ses kalitesi anlamında da pek bir şey bekleme fiyata göre yargılamak gerek.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim iyi değil çöp bence keske almadan önce yazsaydın bilgili arkadaşlar yardım ederlerdi Biraz daha koyup daha iyi malzeme olan kulaklıklar var neyse çok takma bence yada değiştir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ürüne baktığımda pek kaliteli bir mal olarak görmedim büyük ihtimalle kulağını yine acıtır.

LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Keşke almadan önce sorup alsaydın kardeşim Şuanda kullandığın Kulaklık Parasını haketmiyor çöp.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka sen bir miktar para koy kenera daha iyi birşey al

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Tek bende sorun çıkarmadı herhalde 2 yıldır kulllanıyorum bass,tizz mikrofon kalitesi çok iyi staj yapmadığım sürelerde 12 saat pc başındayım kulaklarımı acıtmıyor veya ağrıtmıyor tavsiye ederim.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu kulaklık görünüşü ve fiyatından anlaşılıyor çektiğin sorunu tekrar yaşarsın bunun yerine para biriktirip daha güzel bir şey alabilirdin

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
parana yazık dostum, Rampage çakması gibi. bütçeni arttırabilirsen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu almanı tavsiye ederim.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum teşekkürler yazdığınız için bende dedim gelmeden önce iademi etsem dediğiniz gibi kötü felanmı olur dedim alakası bile yokmuş rahatlık olarak 9/10 1 puanıda kırmamdaki sebep üst taraf yumuşak olsa biraz güzel olurdu onun dışında kulaklarımı kapatan kısım çok rahat 8 saattir felan takılı hiç çıkarmadım halen rahat ağrı felan yok sadece fazla terletiyor oda normal gibi onun dışında mikrofon kalitesi gayet iyi karşıdan gelen sesde iyi sadece biraz fazla geliyor ses onuda zaten kendiniz ayarlıyabilirsiniz tamamen bi fiyat performans ürünüymüş almak isteyene öneririm

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum teşekkürler yazdığınız için bende dedim gelmeden önce iademi etsem dediğiniz gibi kötü felanmı olur dedim alakası bile yokmuş rahatlık olarak 9/10 1 puanıda kırmamdaki sebep üst taraf yumuşak olsa biraz güzel olurdu onun dışında kulaklarımı kapatan kısım çok rahat 8 saattir felan takılı hiç çıkarmadım halen rahat ağrı felan yok sadece fazla terletiyor oda normal gibi onun dışında mikrofon kalitesi gayet iyi karşıdan gelen sesde iyi sadece biraz fazla geliyor ses onuda zaten kendiniz ayarlıyabilirsiniz tamamen bi fiyat performans ürünüymüş almak isteyene öneririm
Yorumum doğru çıktı :D terletmesinin sebebi hocam kulak pedleri deriden ve yaz sıcağında gayet normal 12 saat takıyorum kulaklığı su gibi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...