Çözüldü Yorum silinmesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar, dün yazdığım üzere 11 adet mesajım vardı bugün sadece 7 tane kalmıştı. Bir hata mı yaptım? Teşekkürler.

Çözüm
merhabalar, yorumlarınızı inceledigimde kurallara uygu görülmedigi için silinmiş bazıları, bazıları ise konu silindigi için silinmiş olarak gözüküyor.forum kurallarına uygun olmayan her mesaj silinir maalesef yorum sayınızı kurallara uygun artırırsanız bir sorun yaşıcagınızı düşünmüyorum,mesela bu konuyuda yanlış yere açmışsınız konularında nereye açıldıgı önemlidir.
iyi forumlar.
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
birbirini tekrar eden mesajlar attığın zaman, veya bilgin olmadığı konularda mesaj attığın zaman siliniyor diye biliyorum. İyi forumlar

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
spam veya konu ile alakasız yorum yaparsan silinir veya mesaj yazdıgın konular silinmiş olabilir iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
mesele konulara girdiğinde insanların cevaplarını kontrol et farklı olması için çabala ve gerçekten çözüm yolu bulmaya çalış sırf yorum kasmak için atma ben de ilk başta yorum kasmak için atıyordum şu an keyif alıyorum insanlarla iletişime geçmekten

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Mesaj silinmesine karşı yapılan açıklama
Kuvvetle muhtemel, yazmış olduğumuz mesajlar SPAM olarak sayılıyor ve "Raporla" seçeneğine basan oyuncular oluyor.

Spam mesaj hakkında bilgi için şu alıntıyı paylaşayım:

• Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, calışıyor, ty vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar kesinlikle yasaklanacaktır!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!
  • YASAKLANAN ÜYELİKLER HİLELERİMİZİ KULLANAMAYACAK!

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
merhabalar, yorumlarınızı inceledigimde kurallara uygu görülmedigi için silinmiş bazıları, bazıları ise konu silindigi için silinmiş olarak gözüküyor.forum kurallarına uygun olmayan her mesaj silinir maalesef yorum sayınızı kurallara uygun artırırsanız bir sorun yaşıcagınızı düşünmüyorum,mesela bu konuyuda yanlış yere açmışsınız konularında nereye açıldıgı önemlidir.
iyi forumlar.
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...