Yorumlar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Burada insanlar oyun ile ikgili sıkıntılarını paylaşıyo bilenler yazıyo çözemeye çakışıyor bi nevi yardımlaşma ama bilmeyen arkadaşlarda yorum yapıyor bu benim hoşuna gitmiyorbilmediğiniz şeylere karışmayın arkadaşlar mesela adam birşey paylaşmış alta şu şekilde yoru atılmış aynı sorun bendede var bu yorumu yazmak yerine yorumları takip etsene kardeşim nedwn bu yorum kasma çabası süper üye hilesindeki sorunu onaykı üye bendede bu hata var diyor böyle boş yapmayın arkadaşlar bilmediklerinize karışmayın lütfen iyice çıgırından çıktı bu forum paylaşılan şeylere bilmiyorsanız yorum yapmayın reportlamaktan yoruldum arkadaşlar lütfen görevliler bi el atın yalvarırım size

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Zaten bizde bunun için çalışıyoruz. Özellikle @Servous çok çalışıyor. Global Section'da az spam, gereksiz yorum veya post kasılmaya yönelik konu açılmıyor. Şimdi diğer yetkililerinde hakkını yememek lazım. TR'de de açılıyor. Her kat mod kendi kategorilerindeki her konuları tek tek inceleyerek uyarıyor. Modlar ise raporlara çok hızlı bakmaya çalışıyor. Yani yetkili kadrosu elinden geldiğince hızlı bir şekilde bakmaya çalışıyor. Mesaj kasanları görürsen direk profili raporla. Modlar halleder.

Arkadaşlar burası aile gibi herkes hatalarını veya hilelerini paylaşabilir. Türkiye'nin en iyi hile platformlarından biriyiz. Lütfen çöplüğe çevirmeyelim forumu. Gördüğünüz konulara bilginiz yoksa boş ve gereksiz mesaj yazmayalım.

Biraz uzun oldu ama olsun :doge:

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sen direk konuyu reportla hallederiz zaten dostum.

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gerçekten yorum kölesi olan arkadaşlar benim de sinirimi bozmaya başladı, kulaklık almak için post açıyorum adam gelip altına random atıyor, reportluyorum sadece mesajı siliniyor galiba

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Birde bunların üstteki mesajı alması ve yanlış bilmesine rağmen yorum yapanları var.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zaten bizde bunun için çalışıyoruz. Özellikle @Servous çok çalışıyor. Global Section'da az spam, gereksiz yorum veya post kasılmaya yönelik konu açılmıyor. Şimdi diğer yetkililerinde hakkını yememek lazım. TR'de de açılıyor. Her kat mod kendi kategorilerindeki her konuları tek tek inceleyerek uyarıyor. Modlar ise raporlara çok hızlı bakmaya çalışıyor. Yani yetkili kadrosu elinden geldiğince hızlı bir şekilde bakmaya çalışıyor. Mesaj kasanları görürsen direk profili raporla. Modlar halleder.

Arkadaşlar burası aile gibi herkes hatalarını veya hilelerini paylaşabilir. Türkiye'nin en iyi hile platformlarından biriyiz. Lütfen çöplüğe çevirmeyelim forumu. Gördüğünüz konulara bilginiz yoksa boş ve gereksiz mesaj yazmayalım.

sorun yok okudum teşekkür ederim
Tamamdır reis saolun teşekkürler

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yorum kasmak için yorum atanları raporlamaktan mouse tuşum bozuldu aga bunların sonu bitmez ama bizimde raporlarımız bitmez :)

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aynen böyle olunca forumun kalitesi düşüyor.
Teknik sorun v.s öneri gibi konularımı bende açmak istemiyorum.
Çünkü biliyorum saçma sapan yorumlar gelcek.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

sanada kolay gelsin babuş
Alın işte abi son cevapla dediğim 2 şahsa bak Halen burdada aynı şeyi yapıyorlar
Post automatically merged:

Yorum kasmak için yorum atanları raporlamaktan mouse tuşum bozuldu aga bunların sonu bitmez ama bizimde raporlarımız bitmez :)
aynen öyle kardeşim haklısın vallahi

Üye
7 HİZMET YILI
Ben 1 yıldır varım anca takılıyorum kimseyi reportladığım yok ettiğim yok, hilemi açıp zirveye ulaşıp çıkıyorum :)
Bu arada sanada kolay gelsin.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...