Yorumlarınızı Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar windows 10 hızlandırma diye bir makale açayım mı ? ne dersiniz

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Soru Cevap Yerine Direkt konuyu aç bence :)

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hızlandırcaz diye yavaşlaymayalım :) Bence temiz makina kullanmak istiyorsanız fazla hileyle haşır neşir olmayın herşeyi indirmeyin yani birde senede bir kasanın fanlarını temizleyin en azından sessiz çalışır.Geçen başıma gelen olayı anlatayım googledan lol script 2019 diye arattım ilk siteye girdim brezilya forumlarından bulmuş güncel diye paylaşmış biri indireyim dedim exe idi kuruluyordu saatin yanın bir simge belirdi sonra bir baktım işlemci %100 çalışıyor silene kadar imanım gevredi. :D

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Hızlandırcaz diye yavaşlaymayalım :) Bence temiz makina kullanmak istiyorsanız fazla hileyle haşır neşir olmayın herşeyi indirmeyin yani birde senede bir kasanın fanlarını temizleyin en azından sessiz çalışır.Geçen başıma gelen olayı anlatayım googledan lol script 2019 diye arattım ilk siteye girdim brezilya forumlarından bulmuş güncel diye paylaşmış biri indireyim dedim exe idi kuruluyordu saatin yanın bir simge belirdi sonra bir baktım işlemci %100 çalışıyor silene kadar imanım gevredi. :D

yok kardeşim anlatacağım işlemler bilgisayarı yavaşlatmıyor ki ben bilgisayara virüs kaptıracak işlemlerde yaptırmıyorum dosya indirmeden önce sitelere dikkat edelim :)

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yararlı bir konu olur aç tabiki merak ettim bende :)

Üye
7 HİZMET YILI
acıyorum hile acılıyo siyah ekren verioo
Post automatically merged:

f6 basın dio sonra hile kapanıyo tekrar siyah ekran verioo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...