Youtube 13.madde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Meraba arkadaşlar bugün internette gördüğüm internet 13. Madde kuralından bahsetcem.(yanlış yada eksik bilgi biliyorsam özür dilerim)
Internet 13.madde kuralı 1ocak 2019da yürürlüğe girilcek(tüm dünyada)
Olayın kısası: 13. Madde kurallarına göre internette herhangi bir paylaşım yapmadan önce 5kere düşüneceksiniz.13.maddeye göre internette(youtube,twitch,instagram,facebook
,twitter vs) gibi sosyal sitelerde size ait olmayan bir şey paylaşamayacaksınız.Örneğin pubg mobilde win aldınız instagrama koyduğunuz an para cezası kesilir ve instagram hesabınız kapatılır,twittera (örneğin) ankaranın bağlarında diye cümle koydunuz anında para cezası ve twitter hesabınız kapatılıyor,youtube csgo rekabetçi diye video çektiniz tak para cezası ve youtube hesabınız kapanır,insatgramda (örneğin) sturbucksdan(bilerek yazdım) kahve aldınız sturbuckun önünde foto koydunuz direk para cezası
Uzun lafın kısası bir fotograftaki veya bir videodaki herşeyin size ait olması gerekiyor.
Kullanıcılar bu olaya karşı gelmek için internette #saveyourinternet hastagi ile fotoğraf koyular.

Son düzenleme:
3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
youtube oyun videosu koydugunda ceza almayı cok sacma buldum neden öyle bişi yapmıslar ki ben csgoda rekabetçi maç attım koydum ceza alıyorum bu nasıl bişi cok enteresanmış

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
He biz zaten Ali Ağaoğlu'yuz ya herşeyi satın alacaz öyle fotoğraf çektirecez! Ah elimde imkan olsa da şu dünyayı patlatsam bakalım öbür tarafta kuralları kim koyacak görürler. :cryangry::lazerdoge:

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
youtube oyun videosu koydugunda ceza almayı cok sacma buldum neden öyle bişi yapmıslar ki ben csgoda rekabetçi maç attım koydum ceza alıyorum bu nasıl bişi cok enteresanmış
Sadece YT Değil Bütün Sosyal Platformlarda Geçerli AB Yasaları Değiştiriyor.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
türkiye avrupa biliğinde değil ki benim kafama takılan bu

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
türkiye avrupa biliğinde değil ki benim kafama takılan bu

Aslında Avrupa Birliği'ne dahil olmayan her ülke Avrupa Birliği kontrolü altındadır. Bu düşünceye göre kafana takılmaması gerekiyor :)

Üye
7 HİZMET YILI
Oldukça saçma bir şey :rem:
Bunu da paraya bağlarlar kesin

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
yalan haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...