Youtube 3000 saat 12TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
12tl sana koymazsa şansını deneyebilirsin ama dolandırılma ihtimalin çok yüksek denemeye değermi bilemem o senin maddi durumuna bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu tip sistemlere güvenmiyorum adamım. 1000 izlenme verecek ve 12 TL'ye satacak. Adamlar birçok bilgisayara girip bot yapıyorlar o bilgisayarları ve senin videonu izlenmiş olarak gösteriyorlar. İyi hoş da ne kadar doğru veyahut ne kadar gerçek bu? Bence hiç paranı yatırma. Dersen ki giden 12 TL olsun, ben razıyım, o zaman sen bilirsin..

İyi forumlar..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Brom bu konularda garanti veren siteler var onlarla iletişime geçersen yararı olur.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar internette böyle bir site buldum ne kadar doğru bilemem aslında eskiden 2019 yılının ocak ayında youtubemarketimin bir izlenme satıyordu videonun %60 ını izliyordu insanlar 10 saatlik videoya koyuyorlardı direk para kazanmaları açılıyordu youtube bakarsanız çoğu kişi bunun videosunu yaptı fakat o şuan düzeltildi sizce bu sitedeki izlenme gerçek midir almayı düşünüyorum 12tl çok değil sonuçta. Max 3 saat izlenir diyor 1000 kişi 3 saat izlese 3000 saat 1000 saat de bende var sizce para kazanmam açılır mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 44157
denemek lazım güzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...