youtube 4000 saat izlenme nasıl yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4000 Saat izlenme en hızlı nasıl yapılır yan sayfadan izlemek hariç site bakın site lazım site onerin başka bişi değil (Site)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Çok takipçin ve diğer videoların tutması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4000 Saat izlenme en hızlı nasıl yapılır yan sayfadan izlemek hariç site bakın site lazım site onerin başka bişi değil (Site)
vdsin varsa YouTube izlenme botları var onlara bakarak yapabilirsin eğer vds lazımsa ulaş

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ünlü bir yayıncının oynadığı oyunları kanalına yükle, 1 saatlik müzik videoları at. Birazcık takipçin artarsa çok rahat bir şekilde 4000 saat izlenme yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İçeriğiniz hakkında pek bir bilgim yok ama iyi içerikler bulmaya ve uygun şekilde pazarlamaya çalışın.Belirli bir YouTuber'ı beğenirseniz içeriğinin nasıl yapıldığını izleyin ve her şeyden yararlanmaya çalışın.Teşekkürler.

Üye
3 HİZMET YILI
facebook youtube hesap izlenme yardım grupları var oraya girip yardım almayı deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vds botlarının çoğu fix oluyor vds ip lerinin %90ı zaten saat getirmiyor güzel proxyler ve kaliteli pahalı bir bot bulursan yapabiliyon ben yaptım ama eğer katıl butonunu kullanarak kötü işler yapmayı planlıyorsan abartmadan yap yoksa katıl düğmenı kapatıyor youtube bakiyeye de el koyuyor eğer düşünüyorsan anladın sen beni:panlove:

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Araştır ytb"da binlerce video var kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
videolarını tuturman gerekli onun dışında platforlardan satın alabilirsin ama youtube bir süre sonra yakalayabiliyor ve hesabı kapatabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
düzenli video atar ve algoritmaya dahil olursan 1-2 ay içinde 4000 saat izlenmeye ulaşabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
vds botlarının çoğu fix oluyor vds ip lerinin %90ı zaten saat getirmiyor güzel proxyler ve kaliteli pahalı bir bot bulursan yapabiliyon ben yaptım ama eğer katıl butonunu kullanarak kötü işler yapmayı planlıyorsan abartmadan yap yoksa katıl düğmenı kapatıyor youtube bakiyeye de el koyuyor eğer düşünüyorsan anladın sen beni:panlove:
bot linki varmı veya nası yapıcam dediğin gibi %90 ı sayılmıyor yardım edebilirmisin

Üye
3 HİZMET YILI
Smmglobal sitelerinde genelde izlenmeyi ve takipçiyi sağlıyorlar anladığım kadarıyla ödemeyi açmak istiyorsun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
birinci çözüm sahte izlenme olabilir belli başlı siteler var bunun için. Ya da gündemde olan tutabileceğini düşündüğün bir video paylaş gruplara at izlenme sayın yükselecektir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bilindik oyunların turnuva maçlarını azıcık editleyip paylaşabilirsin güzel izlenme kasarsın öyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Günlük Video Atıp izlenme almayı Deneye bilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer bir içerik belirlemediyseniz ninni videoları, 10 saatlik dinlendirici videolar işe yarar bunları da youtube girdiğinde bulabilirsin.Filtrelerden de Creative Commons bunu sçersen telif hakkı olmaz ama bir içerik üretiyorsan bot ile halledebilirsin ya da google a reklamlar verebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...