Youtube 4000 saat satın alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok yüksek meblalar istiyorlar
bütçesi olana ucuz :D
kardeşim hiç bulaşma kanalın kapanır en iyisi özgün olman oyun videoları falan çek vlog çek izlenmen artar
ya ne yapayım pubg mobile mi çekeyim veletler gibi benim kitlem 1-5dklik video izliyorlar ayrıca bu dakika süresiyle 4000 saat yapılmıyor alıp pk açılan birçok kanal var bir kanıtın ya da referansın varsa at söylentiden ibaret laflarla konuşmayın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Araştır youtube da çok izlenen video ları editle yayınla bu şekilde kasabilirsin diye düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
izlenme satın alırsın izlenme sayısı*izlenen saat = 4000 olduğunda para kanma açılır.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ama internette alıp para kazanması açılanlar var onlar nasıl oluyor
İllegal yoldan yaptığını anlarlar, diye düşünüyorum. Benim yakın çevremde 4000 saati geçmiş arkadaşım, var öyle hemen onaylamıyorlar 1-2 aydır, onaylanmayı bekliyor şuanda, heryerden araştırıyorlar, diye düşünüyorum. Bekliyor hala :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
youtube üyelik satan bi sürü site var ama genede güvenip güvenememk sana kalmış

Üye
5 HİZMET YILI
If you do this way, then youtube will detect and eventually demonetize the account. dont risk it

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bence illegal yolla yapmamalısın anlaşılır ve kanalın kalıcı olarak kapatılır. Onun yerine kendin emek vererek bir şeyler elde etmeye çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
telafili satanlar var silinme durumunda otomatik gelmekte peki hesap satın alımlarda sorun çıkar mı onu alayım mı?
Hesap alabilirsin ama, telafi muhabbeti izlenme saatinde etkisi yok.
İzlenme sayısı ile izlenme saati farklıdır.
Güncellemeden sonra kimse atlatamıyor. Atlatanda ban yiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim de bir arkadaşım satın almıştı herhangi bir sıkıntı yok

Üye
5 HİZMET YILI
1) Youtube güncelleme yaptı, şuanda 4000 saat olayı aşılamıyor. Çalışan varsa otomatik silinmekte.
2) Özgün olarak içerik üretmen gerek, onay alabilmen için. Kesin olarak para kazanman açılır diyemeyiz çünkü aylarca bekleyen kişiler var lakin 1 haftada onay alanda var.
3) Youtube hazır satın alınmış bir izlenme olduğunu tespit edemez. Gelen hit direk tek bir ülkeden gelmediği için sorun olmuyor. Diğer videoların önerilen videolarından kaynak aracı çıkıyorlar.
4) Bu işi kalkışma sonu hüsran olur :)
haklı arkadaş..

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
4000 izlenme satan bir site var bu siteye ait bir youtube kanalı var Kanal İsmi Ömer DmN

Siteyi Orada Tanıtıyor O Videodan Bakarsın Söylersem Reklama Girer Galiba

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu ayın 12 sinde açtığım kanalım 6 video atmama rağmen 1200saat izlenme oldu bile. Nasıl derseniz gerekli olan dosyaların rar passlarını video içinde bir köşeye sıkıştırıyorum ve izleyicilerime bunu belirtiyorum. Onlarda dosya şifrelerine ulaşmak için videolarımı izlemek zorunda kalıyorlar. Şimdi minimum 20bin izleneceğini düşündüğüm videomun editini bitirdim ve nereden baksanız 700-900saat kadar izlenme geleceğini umuyorum. Yani birazcık çabalamanız ve etkileşimi yüksek tutmanız lazım.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu ayın 12 sinde açtığım kanalım 6 video atmama rağmen 1200saat izlenme oldu bile. Nasıl derseniz gerekli olan dosyaların rar passlarını video içinde bir köşeye sıkıştırıyorum ve izleyicilerime bunu belirtiyorum. Onlarda dosya şifrelerine ulaşmak için videolarımı izlemek zorunda kalıyorlar. Şimdi minimum 20bin izleneceğini düşündüğüm videomun editini bitirdim ve nereden baksanız 700-900saat kadar izlenme geleceğini umuyorum. Yani birazcık çabalamanız ve etkileşimi yüksek tutmanız lazım.
kanal link?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...