kanka fake izlenme veren çok var 4000 saat lazımbot var ama 4000saat kalkmyıor sadece fake izlenme veriyor o kadar
Fake izlenme botu mu ? öyle bir olay yok ya varsa da kanıt isterimbot var ama 4000saat kalkmyıor sadece fake izlenme veriyor o kadar
Post automatically merged:
kanka fake izlenme veren çok var 4000 saat lazım
fake izlenme yani izleniyor gözüküyo ama 1 hafta sonra izlenme siliniyoFake izlenme botu mu ? öyle bir olay yok ya varsa da kanıt isterim![]()
reis çok var öyle site ama izlenmeler siliniyor 1 hafta içinde eğer tanıdığın böyle bi sıkıntı yaşamadıysa fake bi youtube kanalıyla denemek isterimyoutubeabonekas.com a bakabilirsin anlatım videosu da var ama güvenilirliği hakkında kesin bir bilgi veremem. kullanan bi tanıdığım söylemişti ama kendim denemedim.
sorun o zaten kanka uygun fiyata yapan birileri var mı bu işikanka öyle site varda bi yerden sonra siliniyo
yani şunu mu diyorsun 24 saatlik 10 video yüklesem 14400 dakika yapar gece yatarken 4 hesap bıraksam 1 günde 5760 dakika yapıyor 1ayda falan bitiyor hocam öylede 24 saatlik video yüklicek internet yoksey var bak auto refresh bı kac bvıdeonu otomatık oynatma lıstesıne alırsan baska hesapla gırersen oraya eger auto refreshı acarın sabaha kadar saat kasar ben oyle kasmıstım
eyw teşekkürler
bakıcam hemen ne işe yarıyor auto refreshauto refleshi deneyebilirsin chrome uzuntılarında var
yok mudur yani var da hepsi 1 hafta sonra siliniyor hocam uygun fiyata yapan varmı bu işiZor gibi görünüyor
yt neydi link verebilicen mikankam sanırım yt'de var gibi