Youtube Alt Yazı Yazmanın Alternatiflerini Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aktif olarak sürekli Youtube videolarına alt yazı yazmaktayım ve bu metinler daha sonra her dile çevrilip Youtube'a eklenmekte fakat kendi oto alt yazısı aşırı yetersiz ve bunları düzenlemekte epeyce vakit alıyor çünkü videolar 30 dakika ila 2 saat arasında hep ve neredeyse 1 saatlik videonun alt yazısı 5-6 saatimi alıyor. Bu süre size fazla gelebilir ama ayriyetten noktalama işaretlerine de dikkat etmemiz gerekiyor ve bu yoruyor. Bildiğiniz daha kolay bir yöntem var mı? Sesi metne çevirme tarzı şeyler kullandım fakat bunların bir çoğu İngilizce tabanlı olduğu için Türkçeyi algılamakta zorlanıyor her ne kadar Türkçe dil desteği olsa bile iyi sonuçlar vermiyor. Microsoft Azure'yi denedim ama o da son derece kötüydü. Bildiğiniz ücretsiz bu tarz bir şey var mı? Varsa isim nedir? Şimdiden teşekkürler, İyi Forumlar...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Açıkcası benimde böyle bir program bulmam gerekiyor, ücretli bir şekilde birisinin yapması dışında şuan AI'lar ile ücretli bir şekilde yapıldığını duymuştum.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu işi yapan yapay zekalar mevcut. Ücretleri dolar üzerinden ve haftalık&aylık ödenebiliyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu işi yapan yapay zekalar mevcut. Ücretleri dolar üzerinden ve haftalık&aylık ödenebiliyor.
Bir çoğunu denedim fakat videolar yarı normal türkçe yarısı ise Osmanlı türkçesi onun için kelimeleri algılamıyorlar, bir tık daha üst düzey bir şey arıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
promlarları düzgün bulman gerekiyor

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
En iyisi diyosan onlar ücretli reis başka bilgim yok

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ücretsiz dediğin gibi sadece azure vear onun harici ücretli dostum hepsi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
onun hakkında veremem ama hızlandırma taktiği verebilirim azure ile yazıya çevirip bir kez daha hızlıca sen video açıkken kontrol et daha sonra yazıyı düzeltip otomatik imla ve noktalama siteleri var bunlardan yaptıktan sonra bir kez daha kontrol et hızlanacaktır eminim

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu dediğini yapan birkaç tane AI yapay zeka mevcut ama iyice araştırmak lazım kesin sonuç için

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bunun için yapay zeka AI ler kullanılıyor diye biliyorum araştırmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...