- Yasaklandı
Banlı Üye
Merhabalar, bildiğiniz gibi sosyal medya tamamen kullanıcıyı olabildiğince çok kendi içerisinde tutmaya yönelik sistemle çalışıyor ve gayet de başarılılar. Ben sınava gireceğim için sosyal medya kullanmıyorum ama YouTube olmadan olmaz. Gerçekten çok yararlı ama bazen girince önünüze alakasız ama izlemek isteyeceğiniz videolar çıkarıyor ve istemsizce tıklıyorsunuz. Bu konuda bunu önlemek için bir yöntem göstereceğim. Hiçbir yerde bulamadım. Forumlarda nasıl yaparım diye konu açanlar var. Lakin hiç cevap ve çözüm konusu yok. Bende bunu paylaşayım. Belki kullanan olur dedim.
Not: Videoların yanındaki 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyorum diyerek o tarz videoların daha az önerilmesini sağlayabilirsiniz ve bu yöntemi deneyenler bilir hem çalışmıyor hem de sadece miktarını azaltıyor.
1) Adblock Plus Eklentisini Tarayıcınıza Kurun ( Ben Opera GX Kullanıyorum ) [Eklenti Mağazasından]
2) Youtube a girip Adblock Plus Eklentisine Tıklayıp Menüden Bir Öğeyi Engelle Butonuna Basıyoruz
3) Seçim Ekranında Fareyi Ana Ekranın En Üstünde Videonun Üstündeki Bir Boşluğa Tıklıyoruz ve Engelle Diyoruz
4) Sonuç Olarak Böyle Oluyor Sadece Arama Kısmından İstediğiniz Videoya Ulaşabiliyorsunuz
Not: Videoların yanındaki 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyorum diyerek o tarz videoların daha az önerilmesini sağlayabilirsiniz ve bu yöntemi deneyenler bilir hem çalışmıyor hem de sadece miktarını azaltıyor.
1) Adblock Plus Eklentisini Tarayıcınıza Kurun ( Ben Opera GX Kullanıyorum ) [Eklenti Mağazasından]
2) Youtube a girip Adblock Plus Eklentisine Tıklayıp Menüden Bir Öğeyi Engelle Butonuna Basıyoruz
3) Seçim Ekranında Fareyi Ana Ekranın En Üstünde Videonun Üstündeki Bir Boşluğa Tıklıyoruz ve Engelle Diyoruz
4) Sonuç Olarak Böyle Oluyor Sadece Arama Kısmından İstediğiniz Videoya Ulaşabiliyorsunuz
Moderatörün son düzenlenenleri: