Youtube artık bu tür içeriklere para vermeyecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar diğer forumlarda dönen bir olay var burda da bu konuyu ben açayım dedim.
Youtube artık podcast yani slayt tarzı resimlerin ve videoların, sesli veya sessiz olarak oluşturulan para videolara ödemeyi kesiyormuş. Birçok büyük kanallarda para kazanmaları durdurulmuş.
Söylenenlere göre videolarda artık yüzünüzü gösterme veya canlı bir video olarak daha doğrusu herşeyin özgün ve orjinal olarak paylaşılmasından yanaymış.

Sizlerin bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bence saçmalık 2 kesimde emek veriyor çaba var sırf canlı yayın açmadı diye ödemeyi kesmesi YouTube açısından mallık olacaktır

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bence saçmalık 2 kesimde emek veriyor çaba var sırf canlı yayın açmadı diye ödemeyi kesmesi YouTube açısından mallık olacaktır

Evet kasıtları canlı yayın değil yani daha çok böyle canlı canlı görelim diyorlarmış. Ama bazı kişilerde halen para kazanmaları aktifmiş bekleyip görelim çünkü bende bu platforma büyük bir sermaye ile başlayacağım hep engel çıkmasından bıktım artık :) daha bu vakitten sonra kendimi gösteresim de yok.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Artık buna bir son vermenin zamanı gelmişti yani bir çok kişi montaje üzerinden para kazanıyor bu bir adaletsizlik oluyordu eğer ki verdiğin haber gerçek ise

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Benim düşüncem böyle bir şeye yaptırım yapılmamalı. Bende bu faktör üzerine yöneldim ama bakalım beklemedeyim şu sıralar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...