Jamal123' Alıntı:Hangi programlar kullanıyosun
naytmerrr' Alıntı:Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun![]()
Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun![]()
Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı
naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun![]()
Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı
Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin
BadCODER' Alıntı:eyvallah kardeşim
USTA profilde yapma şansın varmı arka plan aynı bc yazıcak şekilde yapmassanda eyvallah
Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun![]()
Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda
naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun![]()
Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda
O arkadaki efektler felan hepsi senin mi
Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı
Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim
naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin
Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim
Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler
Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda
Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim
naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Webraks' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:O arkadaki efektler felan hepsi senin mi
Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim
Tamam farklı bi fotoya aynı efektleri verip atarmısın