15 Eyl 2016 #1 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Selamun Aleyküm Arkadaşlar İlk Öncelikle Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Kendi Çapımda Can Sıkıntısından Yaptığım Youtube Banner Tasarımım:
Selamun Aleyküm Arkadaşlar İlk Öncelikle Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Kendi Çapımda Can Sıkıntısından Yaptığım Youtube Banner Tasarımım:
15 Eyl 2016 #2 Jamal123 J Üye Katılım 7 Eyl 2016 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Hangi programlar kullanıyosun
15 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Jamal123' Alıntı: Hangi programlar kullanıyosun Genişletmek için tıklayın ... Photoshop cs6
15 Eyl 2016 #4 naytmerrr N Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2016 Mesajlar 116 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun
15 Eyl 2016 Konuyu başlatan #5 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Buyur BadCoder Elimden Geldiğince Güzel Yapmaya Çalıştım Sanada :
naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Buyur BadCoder Elimden Geldiğince Güzel Yapmaya Çalıştım Sanada :
15 Eyl 2016 #6 BadCODER B Onaylı Üye Katılım 13 Eyl 2016 Mesajlar 96 Tepki puanı 1 Yaş 35 9 HİZMET YILI eyvallah kardeşim USTA profilde yapma şansın varmı arka plan aynı bc yazıcak şekilde yapmassanda eyvallah
eyvallah kardeşim USTA profilde yapma şansın varmı arka plan aynı bc yazıcak şekilde yapmassanda eyvallah
15 Eyl 2016 #7 naytmerrr N Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2016 Mesajlar 116 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin
Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin
15 Eyl 2016 Konuyu başlatan #8 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda BadCODER' Alıntı: eyvallah kardeşim USTA profilde yapma şansın varmı arka plan aynı bc yazıcak şekilde yapmassanda eyvallah Genişletmek için tıklayın ... Usta Profil Derken Avatardan Mı Bahsediyorsun Maalesef
naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda BadCODER' Alıntı: eyvallah kardeşim USTA profilde yapma şansın varmı arka plan aynı bc yazıcak şekilde yapmassanda eyvallah Genişletmek için tıklayın ... Usta Profil Derken Avatardan Mı Bahsediyorsun Maalesef
15 Eyl 2016 #9 naytmerrr N Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2016 Mesajlar 116 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi
Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi
15 Eyl 2016 Konuyu başlatan #10 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim
naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Bunu her yerde bulabilirsin kardeşim template banner'i değiştirmişsin kendim yaptım diyosun Genişletmek için tıklayın ... Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim
15 Eyl 2016 #11 naytmerrr N Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2016 Mesajlar 116 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler
Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: Yap Aynısını Sana Her Gün +Rep Vericem Madem Bulabiliyorsun Yap Bunun Aynısnı Tıpa Tıp Aynısnı Genişletmek için tıklayın ... Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler
15 Eyl 2016 Konuyu başlatan #12 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler Genişletmek için tıklayın ... Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim
naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Şimdi gidip bulamam bunu ama sen template yapmadığına emin misin Genişletmek için tıklayın ... Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler Genişletmek için tıklayın ... Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim
15 Eyl 2016 #13 naytmerrr N Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2016 Mesajlar 116 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler Genişletmek için tıklayın ... Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim Genişletmek için tıklayın ... Tamam farklı bi fotoya aynı efektleri verip atarmısın
Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: Ben Eminim Dediğim Gibi Bulursan Helal Olsun Ne Diyim İstersen Ara Zaten Neden Bu Kadar Büyüttün Ki Ufak Çaplı Şey Yapmaya Çalışıyorum Kendi Çapımda Genişletmek için tıklayın ... O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler Genişletmek için tıklayın ... Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim Genişletmek için tıklayın ... Tamam farklı bi fotoya aynı efektleri verip atarmısın
15 Eyl 2016 Konuyu başlatan #14 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler Genişletmek için tıklayın ... Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim Genişletmek için tıklayın ... Tamam farklı bi fotoya aynı efektleri verip atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Buyur Belki Şimdi İnanırsın :
naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: Webraks' Alıntı: naytmerrr' Alıntı: O arkadaki efektler felan hepsi senin mi Genişletmek için tıklayın ... Evet Efektler Benim Arkaplan yani texture onu internetten buldum doğal olarak background ama efektler benim Genişletmek için tıklayın ... Arkaplan senin değilse efektler nasıl senin oluyo arkaplanda var zaten efektler Genişletmek için tıklayın ... Photoshop Kullanmayı Biliyorsun Sanırım Arka Planda Efekt Ne Arasın O Efektleri Arka Plana Ben Verdim Genişletmek için tıklayın ... Tamam farklı bi fotoya aynı efektleri verip atarmısın Genişletmek için tıklayın ... Buyur Belki Şimdi İnanırsın :