Ben fazla anlamıyorum peki bunları yaptırsam cok mu zor olur yaptırcak oldugum arkadaşa yoksa kendim öğrene bilirmiyimAdobe Illustrator kullanabilirsin video resimlerini yapmak için. Thumbnail olayını da araştırmanı öneririm.
Youtube'da eğitim videolarını bulabilirsin Illustrator'un. Kullanımı biraz zordur evet ama çok fazla eğitim videosu var. İzleyerek öğrenebileceğini düşünüyorum.Ben fazla anlamıyorum peki bunları yaptırsam cok mu zor olur yaptırcak oldugum arkadaşa yoksa kendim öğrene bilirmiyim
Youtube başlamak istiyorum fakat elimde konu olmasına rağmen buna mutevellit donanım olarak bilgisayarım iyi oldugunu düşünyorum fakat edit yapıca veya kayıt yapıcak program konusnda eksiklerim cok fazla bilgimde buna kıyasla aynı
sizlerden başlamak icin program önerilerinizi almak istiyorum ben ve benim gibi bircok kardeşimde eminim bu durumdan faydalanıcaktır teşşekürler.
Tavsiyen içi teşşekür ederim kardeşim bi bakalım yapamazsak tekrar geri dönüş yapıcaz mecbur burayahocam udemyde ruhi çenetin youtube eğitimi video seti var onu izle bence çok şey kapacağından eminim
belki biraz krinç olacak ama enes baturun da eğitim seti var sonuçta 6 yıllık emeği var ona da bakmanı öneririm eğer ruhi çenetten anlamazsan .)Tavsiyen içi teşşekür ederim kardeşim bi bakalım yapamazsak tekrar geri dönüş yapıcaz mecbur buraya
Tavsiyeni deniyecegim güzel kardeşim eyvllah var oledit programı onereyım sana camtasia studio tavsiye ederim bu yola gireceksen başlangıc iyin en iyisi
Bakmaktan zarar gelicegini düşünmüyorum her nekadar beğenmesekte şuan türkiye en büyük kişi o saygı duyup izlerim teşşekürler.belki biraz krinç olacak ama enes baturun da eğitim seti var sonuçta 6 yıllık emeği var ona da bakmanı öneririm eğer ruhi çenetten anlamazsan .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?