Youtube başlangıç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Youtube başlamak istiyorum fakat elimde konu olmasına rağmen buna mutevellit donanım olarak bilgisayarım iyi oldugunu düşünyorum fakat edit yapıca veya kayıt yapıcak program konusnda eksiklerim cok fazla bilgimde buna kıyasla aynı
sizlerden başlamak icin program önerilerinizi almak istiyorum ben ve benim gibi bircok kardeşimde eminim bu durumdan faydalanıcaktır teşekürler.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
diğer youtuberların videolarına bir bak derim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende yapacaktim ama.kursagimda kaldi takipci ve izlenme kurallari degiati3tam baslayacakken :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Adobe Illustrator kullanabilirsin video resimlerini yapmak için. Thumbnail olayını da araştırmanı öneririm.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adobe Illustrator kullanabilirsin video resimlerini yapmak için. Thumbnail olayını da araştırmanı öneririm.
Ben fazla anlamıyorum peki bunları yaptırsam cok mu zor olur yaptırcak oldugum arkadaşa yoksa kendim öğrene bilirmiyim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben bı kere sunu bılıyorum kesınlıkle atıcagın vıdeolara altyazı ekle cunku youtubeda ınsanların onune gelme ıhtımalı kelımeden dolayı artıyor

Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ruhi çenetin eğitim videoları var bi bak

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben fazla anlamıyorum peki bunları yaptırsam cok mu zor olur yaptırcak oldugum arkadaşa yoksa kendim öğrene bilirmiyim
Youtube'da eğitim videolarını bulabilirsin Illustrator'un. Kullanımı biraz zordur evet ama çok fazla eğitim videosu var. İzleyerek öğrenebileceğini düşünüyorum.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam udemyde ruhi çenetin youtube eğitimi video seti var onu izle bence çok şey kapacağından eminim
Youtube başlamak istiyorum fakat elimde konu olmasına rağmen buna mutevellit donanım olarak bilgisayarım iyi oldugunu düşünyorum fakat edit yapıca veya kayıt yapıcak program konusnda eksiklerim cok fazla bilgimde buna kıyasla aynı
sizlerden başlamak icin program önerilerinizi almak istiyorum ben ve benim gibi bircok kardeşimde eminim bu durumdan faydalanıcaktır teşşekürler.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Video kaydı yapmak için bir program indirmene gerek yok win10 kullanıyosan "win + g" kısayoluyla açılan pencereden kayıt yapabilirsin. Başarılar dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
youtuberlık artık gerçekten zorlastı nasıl bir konu bulursun bilmiyorum ama takipçi abone kasmak cook zorlastı..egitim videoları bende cok izledim bence egitim videoları cok fazla var onları bi izle

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benım bıldıgım o wın g tusu sadece oyunlar ıcın calısıyor baska vıdeoyu kayıt etmez

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
edit programı onereyım sana camtasia studio tavsiye ederim bu yola gireceksen başlangıc iyin en iyisi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam udemyde ruhi çenetin youtube eğitimi video seti var onu izle bence çok şey kapacağından eminim
Tavsiyen içi teşşekür ederim kardeşim bi bakalım yapamazsak tekrar geri dönüş yapıcaz mecbur buraya

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tavsiyen içi teşşekür ederim kardeşim bi bakalım yapamazsak tekrar geri dönüş yapıcaz mecbur buraya
belki biraz krinç olacak ama enes baturun da eğitim seti var sonuçta 6 yıllık emeği var ona da bakmanı öneririm eğer ruhi çenetten anlamazsan .)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostun yotube detaylı anlatım var ordan bakıp yapabilirsin başarılar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
belki biraz krinç olacak ama enes baturun da eğitim seti var sonuçta 6 yıllık emeği var ona da bakmanı öneririm eğer ruhi çenetten anlamazsan .)
Bakmaktan zarar gelicegini düşünmüyorum her nekadar beğenmesekte şuan türkiye en büyük kişi o saygı duyup izlerim teşşekürler.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
benim fikrim hiç başlama , çok iyi çevren ve tanıdığın olması gerekli bu iş için yoksa tutma imkanı yok düşük veya hiç bir kimsenin yapmadığı şeyleri yapacaksın

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
yeni oldugun belli kolay kayıt olarak bandicam full indir yoksa 10 dk çekersin sonra montaj movavi editör onuda full indir youtubeda var videoları bide videoların boyutu buyuk oluyor onun için hand brake var onla daha çabul video atarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...