Youtube başlangıç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
umurım başarılı olursun gardas

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim yeni başladığın için temel seviye edit programı olarak Camtasia Studio 9 önerebilirim.
Kendini geliştirdiğini sayarsak eğer Adobe Premiere Pro 2019 kullanmalısın.
Ekran kaydı içinde Action programını öneririm.
Video kapak fotoğraflarını yapmak içinde Adobe Photoshop CS6 2019 kullanmalısın. (Forumda fotoğrafları daha iyi hale getirmek içinde paketler mevcut göz atabilirsin.)

Bu programları nasıl kullanacağınla alakalı youtubeda eğitim videoları mevcut.

Umarım istediğin yerlere gelirsin. Başarılar sana. İyi Forumlar. :)

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum YouTube platformunda 5 yıl emek verdim karşılığını alamadım bu her insan için geçerli değil senin de hevesini kırmak istemem ama artık ne kadar kaliteli olursan ol YouTube'da kitle oluşturmak çok zorlandı sana tavsiyem video ekranı kaydı almak için Bandicam montaj yapmak için ise Camtasia 9 programını kullanabilirsin tabi basit editler için başka tavsiyem açıklamayı kanal adını ve kanal kapağını ilgi çekici yapmalısın ve etiket kısmını çok düzgün yapmalısın öne çıkarılanlara çıkması için ayrıca ilgi çekici daha önce kimsenin yapmadığı içerikler yapmanı tavsiye ederim farkındalık yarat özenme özendir :) İnşallah iyi yerlere gelirsin sana başarılar dilerim kardeşim benim.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
youtubede bu konuyla ilgili büssürü güzel video var ordan daha iyi öğrenebilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ayn yotubede izliyerek bakarak aradığın sorunu kesinlikle bulaiblirsin

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
video Edit için Movive video editör kullan video çekmek için de Bandicam

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ekran kaydı ıcın obs tavsıye ederım başarılar

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Video Montaj olarak Adobe'nin programı var. crackli falan bulabilirsin. Ses kayıt içindee aynı şekilde adobe Audition var. yani internette araştır. zamanla öğenirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Camtasia Studio 9 Programını Kullanabilirsin Gayet hoş ve kullanışlı. Programın lisansını 249.00$ Karşılığında satın alabilirsin.

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum YouTube platformunda 5 yıl emek verdim karşılığını alamadım bu her insan için geçerli değil senin de hevesini kırmak istemem ama artık ne kadar kaliteli olursan ol YouTube'da kitle oluşturmak çok zorlandı sana tavsiyem video ekranı kaydı almak için Bandicam montaj yapmak için ise Camtasia 9 programını kullanabilirsin tabi basit editler için başka tavsiyem açıklamayı kanal adını ve kanal kapağını ilgi çekici yapmalısın ve etiket kısmını çok düzgün yapmalısın öne çıkarılanlara çıkması için ayrıca ilgi çekici daha önce kimsenin yapmadığı içerikler yapmanı tavsiye ederim farkındalık yarat özenme özendir :) İnşallah iyi yerlere gelirsin sana başarılar dilerim kardeşim benim.
Cok guzel aciklamissin eline emegine saglik bi heves deniyelim olmazsa hayirlisi deriz tessekurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...