Youtube Bot Atmayı bilen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Youtube kanalım var şuan 260 abone bot atmayı bilen var mı abonemi yükseltmek istiyorum ayrıca izlenme ve like botuda olabilir

Üye
7 HİZMET YILI
kendin youtube dan bir mailin içinden kanallar açabilirsin veya siteler var ücretle yapan ücretsizlere güvenme hesabından birsürü kanala abone oluyorlar veya hesabı çalarlar en mantıklısı ücretli sitelerden bak

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kendin youtube dan bir mailin içinden kanallar açabilirsin veya siteler var ücretle yapan ücretsizlere güvenme hesabından birsürü kanala abone oluyorlar veya hesabı çalarlar en mantıklısı ücretli sitelerden bak
ben kendim mail açıp yapıyordum ama bir zamandan sonra telno istiyor onu nasıl yapıcam

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
youtube bunu farkediyor diye biliyorum. bi kaç tane sözde bot atan site var ama işe yararmı bilmiyorum. en mantıklsıı kendin hesap oluşturman ama bu kadarda uğraşacağını sanmıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eğer bot atıcaksan sadece kanal linki ile çalışan botlarla dene diğerleri şifreni de istiyor onlara güvenme

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Var . puan kasıyosun örneğin diğer insanların hesaplarını beğeniyosun paylaşıyosun gibi sana belirli bi puan veriyo sende o puanları kullanarak kendi youtube kanalını kasıyorsun üstelik ücretli olarak da alabiliyorsun o puanları .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bot siteleri var ücretli ücretsiz bence ücretli al ücretsizlerde o botlar 1-2 gün kaldıkdan sonra gidiyolar

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bot basmak yerine doğal yollardan kasabilirsin mesela 10 tane youtube kanalı acıp facebookta yardımlaşma grupları var onalr sana yedek kanallardan sende ona actıgn kanallardan abone olrsan karsılıklı abone kasabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...