Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben eskiden hiç canlı yayın açmıyodum full shorts atıyodum. şimdi canlı yayın açsam kanal algoritmasını bozarmı. shortsların izlenmesini azaltırmı? yoksa etkilemezmi
Evet bit etkisi oluyor çünki YouTube bir canlı yayın platformu değildir. Eğer canlı yayın açma gibi bir düşüncen varsa canlı yayın platformlarını deneye bilirsin YouTube hic müsait değildir
Youtube Sadece Abonelerine Yayın Açmış Gibi Olursun Hocam Öne Çıkartmalarda Yayınlar Yoktur Sadece Bildirimle Gelirler Veyahut Aramaya Şans Eseri Başlığınıza Yakın Kelimeler Yazarak Dikkatını Çekerse Girerler Herhan Gibi Bir Etkisi Yoktur
çoğu kişi konudan alakasız yorum atmış ve benim yorumumda şu canlı yayının düşmez tabi tiktok gibi keşfet mantığı yoksaki emin ol youtubedeki algoritma farklı yani yoktur oyğzden canlı yayın ne etkiler nede etkilemez denebilir ama çok iyi bi sonuç alamicağın aşikar