Seçkin Üye
Dostum başka bir hesaptan mesajlar gidiyor zaten fakat benim için önemli olan yıllardır kullandığım hesaptan mesajlarımın gitmesi.yeni hesap açmayı denedın mi
Yanlış anladın sanırım. Sorunum yayın açabilmek değil. Herhangi bir yayıncının yayınında mesaj attığım zaman hiçbir şekilde mesajım gözükmüyor. Aynı şekilde Katıl butonundaki aboneliğim de öyle.yeni güncellemede yayın açabilmek için yayıncı panellin 28 saat açık kalması gerekiyor
Herkeste olmuyor bu sorun. Bazı kişilerde oluyor ve sorun çok az kişide olduğu için çözümünü bilen de yok.nasıl bir sorun ya? ben canlı yayında mesaj yazıyorum sıkıntı yok
Youtube'a gmail veya hotmail üzerinden bir ticket oluşturup gönder . Bu konu ile ilgili olarakDostum başka bir hesaptan mesajlar gidiyor zaten fakat benim için önemli olan yıllardır kullandığım hesaptan mesajlarımın gitmesi.
Yanlış anladın sanırım. Sorunum yayın açabilmek değil. Herhangi bir yayıncının yayınında mesaj attığım zaman hiçbir şekilde mesajım gözükmüyor. Aynı şekilde Katıl butonundaki aboneliğim de öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?