YouTube canlı yayın problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle herkese selam uzun bir aradan sonra siteye bir sorunla döndüm. YouTube da herhangi bir içerik üreticisinin canlı yayınında mesaj yazınca gözükmüyor. İntarnetteki başka forumlara baktım fakat bu sorunu yaşayıp çözemeyen bir çok kişi var ve çözümü hesap değiştirmek olarak görüyorlar. Aklıma burası geldi ve bu sorunu yaşayıp çözen birisi var mı merak ettim. YouTube u varsayılan ayarlarına döndürme gibi bir seçenek var mı varsa işe yarar mı? Yardımınız lazım. Herkese iyi forumlar.

Not: Bu arada banlı falan da değilim kanal sahibiyle iletişime de geçtim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yeni hesap açmayı denedın mi
Dostum başka bir hesaptan mesajlar gidiyor zaten fakat benim için önemli olan yıllardır kullandığım hesaptan mesajlarımın gitmesi.

yeni güncellemede yayın açabilmek için yayıncı panellin 28 saat açık kalması gerekiyor
Yanlış anladın sanırım. Sorunum yayın açabilmek değil. Herhangi bir yayıncının yayınında mesaj attığım zaman hiçbir şekilde mesajım gözükmüyor. Aynı şekilde Katıl butonundaki aboneliğim de öyle.

schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
nasıl bir sorun ya? ben canlı yayında mesaj yazıyorum sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Farklı bir profilden açmayı düşünüyor musunuz çözmediyseniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hesap değiştirmek en hızlı çözüm olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
youtoube yeni güncelleme geldiği için böyle bir sorun var

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bende de öyle bir sorun olmustu yapamadım yeni bir hesap açmak zorunda kaldım sonra düzeldi

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
belki youtube senin canlı yayın yorumlarını kısıtlamıştır. hesap doğrulamayı dene e-posta vs.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum başka bir hesaptan mesajlar gidiyor zaten fakat benim için önemli olan yıllardır kullandığım hesaptan mesajlarımın gitmesi.

Yanlış anladın sanırım. Sorunum yayın açabilmek değil. Herhangi bir yayıncının yayınında mesaj attığım zaman hiçbir şekilde mesajım gözükmüyor. Aynı şekilde Katıl butonundaki aboneliğim de öyle.
Youtube'a gmail veya hotmail üzerinden bir ticket oluşturup gönder . Bu konu ile ilgili olarak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
youtube gmail destek bulun sorununu kibar bi dile anlat eminim sorunun cözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...