YouTube çok izlenen videoların benzerini yapıp az izlenmek normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
104 bin abonem var. Shorts'tan topladım ve 2 Milyon aboneli kanalların çektiği çok izlenen Minecraft videolarını, kendi kanalımda benzerini yapıyorum. Mesela Minecraft vs real life diyelim. Kapak fotoğrafım falan da onlarınki gibi ama onlar milyonlarca izlenirken ben 200-300 izleniyorum. Bu neden kaynaklı olabilir? Henüz sadece 22 videomun olmasından dolayı mı yoksa başka bir sebepten dolayı mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tamamen sistemle alakalı diye düşünüyorum. milyonlarca izlenen kanalları detaylı bi incele 3-5 video ile mi milyonlarca izlenmiş yoksa zaten o kadar izlenen bir kanal mı. mesela 22 video ile sadece shortstan 100bin abone toplamak gibi bu da. eminim bir sürü kanal bir sürü video atmasına ragmen bu kadar abone alamıyordur.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Daha düzenli video atmalısın ve bence bana göre her şey o hashtaglerde saklı bütün sır bu bence doğru hashtag'i kullanırsan videon millete önerilir millet de izler işte like atar abone olur falan

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çünkü hereksin yaptığını yapıyosun kanka

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
youtube kanalının linkini atabilir misin? XD

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
özellikle etiketlere bakıyor ayrıca başlık ingilizce olursa daha cok izlenir çekim kalitesi de yüksekse kesfete cıkıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bu durumun birkaç nedeni olabilir. Kanalınızın yeni olması ve içeriklerinizin henüz YouTube algoritması tarafından keşfedilmemiş olması etkili olabilir. Ayrıca, videolarınızın başlıkları, açıklamaları ve etiketleri de optimize edilmiş olmalı. Daha fazla içerik üreterek ve SEO'ya dikkat ederek kanalınızın büyümesine destek olabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çeken kişiye göre değişir bence. Senin mantığınla işleseydi herkes başarılı olurdu bana göre.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum bence kanala attığın botlar yüzünedir. 104 bin aboneli bi kanalın videoları 300 400 izlenme zor bu demek oluyorki abonelerin bot.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
diğer kişilere kıyasla izleyicin takipcin ve beğenin azsa doğal birşey

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka normal ya hem aynı adımlark atıyorsun hem öndekinden baya geri desin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk popülerlik bence olay o kanalı daha çok izlemişler öneriyor youtube

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
özgün içerikler üretmeniz gerekiyo bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tamamen youtubeın saçma algoritmasıyla alakalı.

Üye
2 HİZMET YILI
Youtube un algoritması gerçekten çok değişik çalışıyor ve bazen her şeyi doğru yapıyor olmana rağmen bile çok küçük ve saçma bir sebepten insanların önüne düşmeyebiliyorsun. Tavsiyem videoları düzenli olarak yüklemeye devam etmen ve [#] olayını iyi kullanman, # ler gerçekten izleyici kazanmak için önemli birer araç.

Aynı zamanda bu işi tamamen bir gelir kapısı haline getireceksen bir iki küçük reklam vermende de zarar olduğunu düşünmüyorum. Son takdir tabiki senin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
shorts algoritmasını daha kimse çözemedi bence milyon aboneli kanalın shortsu 10 bin de izlenebiliyor 10 aboneli kanalınki milyon milyon da izlenebiliyor neye göre öne çıkarıyor yt belli değil

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
saçma sapan bi video alıp koysan başlığını da absürt bişey yapsan yine izlenir dostum tek olayı ana sayfaya düşmesi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
düzenli bir şekilde video yüklemeye devam edersen youtube seni önerilenlere daha çok atmaya başlayacaktır ve böylece daha fazla izlenebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...