Youtube Çok Yavaş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Katılım
24 Ara 2016
Mesajlar
28
Tepki puanı
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Youtube Çok Yavaş Ne Yapabilirim hiç Girmiyor Neredeyse :/ :mad:
 
Onaylı Üye
Katılım
21 May 2016
Mesajlar
74
Tepki puanı
1
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çözüm Googleye Girin Betternet Yazın Gooogleye Ekleyin Uygulama Simgesine Tıklayıp CONNETC DEYİN ÇÖZÜLMÜŞTÜR İŞİNİ GÖRDÜYSE 1 REP
 
Süper Üye
Katılım
5 Ocak 2016
Mesajlar
610
Tepki puanı
3
Yaş
27
10 HİZMET YILI
Suanda Yavaşlık Kalkmıs Sanırım Youtube Engeli Kalkmış Tekrar Deneyin.

MisliDesign' Alıntı:
YouTube a dodis atıyolar qweqw
Bunlar hep amariganın oyunları :)

Nerden Cıkarıyorsun Ortak. İşid Yine Bi Öldürmeler Yapmış. Şehitlerimizi Fln Yakmıs Fln Dıyorlar. Ondan Engel Ama Şuanda Youtubeden Sılındı Sanırsam. Suanda Giriyor.
 
Üye
Katılım
25 Ara 2016
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Yaş
34
9 HİZMET YILI
Merhaba Kardeşim Yavaslamanın Sebebi


19 Aralık’ta Rusya’nın Ankara Büyükelçisi olan Andrey Karlov’a silahlı saldırı düzenlenmesinin ardından internete meydana gelen yavaşlama “sosyal medya sitelerine erişim yasaklandı mı” sorularına neden oldu.

Ankara’da yaşanan olayda Rus Büyükelçi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederken Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi sosyal medyalara erişim kısıtlandı. Sosyal medya sitelerine erişim tamamen engellenmezken enformasyon kirliliğini önlemek amacıyla bu sitelere erişimin yavaşlatıldığı öne sürüldü.


Çözüm ; Opera VPN  Link  ;  http://www.opera.com/tr/computer indirip opera://settings Gizlik ve Güvenlik Bolumunden Vpn aktiv etmen yeterli ve istegin yere hizli ve guvenli sekilde ulaşablirsiniz.
 
Üye
Katılım
17 Ağu 2016
Mesajlar
8
Tepki puanı
0
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İnternete "Proxy" yaz ilk başa çıkana tıkla. URL yerine de "www.youtube.com" yaz girer hiç kasmaz ( rep verirsen sevinirim :) )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst