YouTube da kanal açmak için gerekli ayarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herkeze selam Almanyada yaşayan sevdiğim bir abim var youtube da kanal açmak istiyor yapılacak ayarları en ince ayrıntısına kadar bilen birileri varsa bana ulaşabilirseniz sevinirim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
YouTube Tonlarca Eğitim Videoları Eğitim Paketleri Var Oradan Bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Videoları türkiyede gösterebilmek istiyorsan konumu türkiye yapman yeterlidir herhalde veya videoda türkçe konuşulması başlığın türkçe kanalın adının türkçe olması gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet olduğunu biliyorum ama biz bilen biriyle konuşup yapmak istiyoruz önemli olanda videoları Türkiye'de gösterebilme
Bende bir kanal açtım dediğiniz şey zor biraz ben videoları yüklediğim de yayıncılara link atıp destek olmalarını istiyordum ancak öyle biraz ilerleme yapabildim onun dışın da şu an gelişmek baya zor diyebilirim hele ki türkiye gibi bir ülke de :d
Anlamamakta niye ısrar ediyorsunuz anlamıyorum bakmak istesem bakarim bilen birini ariyorum konusmak icin
Ve video yüklediğin de youtube studio ya girip video düzenleme yerinden dil ayarlarından türkçeyi seçip türkiye de görülmesini sağlayabiliyorsun

Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim kapak fotoğrafı Ve profil fotoğrafı ilk işin olur Montaj proğramı daha sonra videolar için hepsinde birazcık mevcut bende bana ulaşırsan yardımcı olurum

Üye
5 HİZMET YILI
youtubenin eğitim videoları var ama yardımcı olur mu bilmem haricinde yükselmek için süreklilik ,ilgi çekicilik ve pazarlama yani ürünü nasıl sunduğun çok önemli

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
internette forumlardan bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tôi không hiểu tại sao anh cứ khăng khăng không hiểu, nếu tôi muốn nhìn, tôi sẽ tìm ai đó biết để nói chuyện

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğitim paketleri varda , satın almadan da bulabilirsin. Forum sayfalarına bakmanda fayda var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende arıyorum ama hala bulamadım

Üye
7 HİZMET YILI
Yeni bir kanal oluştur
Bir Google Hesabı ile videoları izleyebilir ve beğenebilir ve kanallara abone olabilirsiniz. Ancak, bir YouTube kanalı olmadan, YouTube'da herkese açık bir varlığınız olmaz. Bir Google Hesabınız olsa bile, video yüklemek, yorum yapmak veya oynatma listeleri oluşturmak için bir YouTube kanalı oluşturmanız gerekir. Yeni bir kanal oluşturmak için bir bilgisayar veya YouTube mobil sitesini kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...