Herkeze selam Almanyada yaşayan sevdiğim bir abim var youtube da kanal açmak istiyor yapılacak ayarları en ince ayrıntısına kadar bilen birileri varsa bana ulaşabilirseniz sevinirim
Videoları türkiyede gösterebilmek istiyorsan konumu türkiye yapman yeterlidir herhalde veya videoda türkçe konuşulması başlığın türkçe kanalın adının türkçe olması gibi
Bende bir kanal açtım dediğiniz şey zor biraz ben videoları yüklediğim de yayıncılara link atıp destek olmalarını istiyordum ancak öyle biraz ilerleme yapabildim onun dışın da şu an gelişmek baya zor diyebilirim hele ki türkiye gibi bir ülke de :d
Kardeşim kapak fotoğrafı Ve profil fotoğrafı ilk işin olur Montaj proğramı daha sonra videolar için hepsinde birazcık mevcut bende bana ulaşırsan yardımcı olurum
youtubenin eğitim videoları var ama yardımcı olur mu bilmem haricinde yükselmek için süreklilik ,ilgi çekicilik ve pazarlama yani ürünü nasıl sunduğun çok önemli
Yeni bir kanal oluştur
Bir Google Hesabı ile videoları izleyebilir ve beğenebilir ve kanallara abone olabilirsiniz. Ancak, bir YouTube kanalı olmadan, YouTube'da herkese açık bir varlığınız olmaz. Bir Google Hesabınız olsa bile, video yüklemek, yorum yapmak veya oynatma listeleri oluşturmak için bir YouTube kanalı oluşturmanız gerekir. Yeni bir kanal oluşturmak için bir bilgisayar veya YouTube mobil sitesini kullanabilirsiniz.