youtube de script ile lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar beni bazılarınız tanır twitch de açmış olduğum script yayınlarından şimdi yeni bi işe girişelim dedik youtube de komik montaj ve script ile pentalı videolar atmak istedim başladık ilk videomuz amatör oldu ama bundan sonrakiler zamanla düzelicek umarım beğenirsiniz sonuna kadar izlersiniz bi destek alırız

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Abone oldum, videoyu da likeladım. Başarılarının devamını bekliyorum. Videoyu da başlattım sonuna kadar izlicem.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
güzel olmuş video içeriği ama thumbnail falan düzeltilirse müq olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
devamı gelecek bütün olumlu olumsuz yorumlara teşekür ediyorum bayramınız kutlu olsun

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vay çok iyi başarılarının devamını dilerim.
merhaba arkadaşlar beni bazılarınız tanır twitch de açmış olduğum script yayınlarından şimdi yeni bi işe girişelim dedik youtube de komik montaj ve script ile pentalı videolar atmak istedim başladık ilk videomuz amatör oldu ama bundan sonrakiler zamanla düzelicek umarım beğenirsiniz sonuna kadar izlersiniz bi destek alırız

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ugrasilip dusunulmus video eline saglik, ancak lane control konusunda biraz calisman lazim gibi :) 12cslik wavei kirpmadan freezelemeye calistin cunku.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Oynanışta ufak tefek hatalar olabilir çözülür ama farm konusunda çok hassas birisi olarak o farmı bir daha ki oyunlarında düzeltmeni rica ediyorum senden daha çok çalış farm konusunda dakika 32 de 202farm olmaması lazım bir adc main olarak nasıl arabanın ihtiyacı mazot veya benzinse keza aynı şekilde adc'nin de farmı o şekilde bu arada oyunu güzel yerden çevirmişsiniz tebrik ederim bol winler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka profosyonel tasarımcıyım, thumbnail tasarımlarını ufak ücretlerle yapabilirim ulaşmak istersen hazarbabapro#7837

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
varsa sc li adc gelsin taşısın ya tek basıma normal sup da olmuyor .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oynanışta ufak tefek hatalar olabilir çözülür ama farm konusunda çok hassas birisi olarak o farmı bir daha ki oyunlarında düzeltmeni rica ediyorum senden daha çok çalış farm konusunda dakika 32 de 202farm olmaması lazım bir adc main olarak nasıl arabanın ihtiyacı mazot veya benzinse keza aynı şekilde adc'nin de farmı o şekilde bu arada oyunu güzel yerden çevirmişsiniz tebrik ederim bol winler
şimdi ben normal de oyuna başladığımdan beri orman da oynayan birisiyim ve adc sc le oynarım bi tek ondan pek bu olayları kasmadım ya bide zaten eğlence amaçlı yapmayı düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
keyifli izledim eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
video edit montaj ile uğraşan arkadaşlarım varsa bi ulaşsın bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...