merhaba arkadaşlar beni bazılarınız tanır twitch de açmış olduğum script yayınlarından şimdi yeni bi işe girişelim dedik youtube de komik montaj ve script ile pentalı videolar atmak istedim başladık ilk videomuz amatör oldu ama bundan sonrakiler zamanla düzelicek umarım beğenirsiniz sonuna kadar izlersiniz bi destek alırız
Oynanışta ufak tefek hatalar olabilir çözülür ama farm konusunda çok hassas birisi olarak o farmı bir daha ki oyunlarında düzeltmeni rica ediyorum senden daha çok çalış farm konusunda dakika 32 de 202farm olmaması lazım bir adc main olarak nasıl arabanın ihtiyacı mazot veya benzinse keza aynı şekilde adc'nin de farmı o şekilde bu arada oyunu güzel yerden çevirmişsiniz tebrik ederim bol winlermerhaba arkadaşlar beni bazılarınız tanır twitch de açmış olduğum script yayınlarından şimdi yeni bi işe girişelim dedik youtube de komik montaj ve script ile pentalı videolar atmak istedim başladık ilk videomuz amatör oldu ama bundan sonrakiler zamanla düzelicek umarım beğenirsiniz sonuna kadar izlersiniz bi destek alırız
şimdi ben normal de oyuna başladığımdan beri orman da oynayan birisiyim ve adc sc le oynarım bi tek ondan pek bu olayları kasmadım ya bide zaten eğlence amaçlı yapmayı düşünüyorumOynanışta ufak tefek hatalar olabilir çözülür ama farm konusunda çok hassas birisi olarak o farmı bir daha ki oyunlarında düzeltmeni rica ediyorum senden daha çok çalış farm konusunda dakika 32 de 202farm olmaması lazım bir adc main olarak nasıl arabanın ihtiyacı mazot veya benzinse keza aynı şekilde adc'nin de farmı o şekilde bu arada oyunu güzel yerden çevirmişsiniz tebrik ederim bol winler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?