Seçkin Üye
Kanal rehber üzerine . O nedenle yaptığım videoları yapan kişiler var . Oyun videosu olsa tamam ama bu rehber . Burada daha özgün birşey yapamam malesefvideoların tutmuyor çünkü o videolarla benzer videoları paylaşan çok fazla kişi var herkezin çekmediği birşey olması lazım ki senin videona tıklasınlar
benim de kanalım var bir tane yardım videosu paylaştığım gibi 3 4 ayda 24 k izlendi sende çok sık yaşanan problemlerin çözümlerini çekebilirsinKanal rehber üzerine . O nedenle yaptığım videoları yapan kişiler var . Oyun videosu olsa tamam ama bu rehber . Burada daha özgün birşey yapamam malesef
tamam öneri için teşekkürler . kanalının linkini at destek çıkalım istersenbenim de kanalım var bir tane yardım videosu paylaştığım gibi 3 4 ayda 24 k izlendi sende çok sık yaşanan problemlerin çözümlerini çekebilirsin
abone kazanmak istiyorsan abone kazandıran canlı yayınlar var aynı instagram da gt yapar gibi onlarla karşılıklı abone olabilirsin ben 100 yaoimıştım öyle ve karşılıklı beğeni de yapabilrisin görüntülenem beğeni ve abone artabilir zamanlaKanal rehber üzerine . O nedenle yaptığım videoları yapan kişiler var . Oyun videosu olsa tamam ama bu rehber . Burada daha özgün birşey yapamam malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?