Seçkin Üye
Youtube günde 200 shorts atmak kanala zarar verirmi? Günde 200 tane shorts atsam izlenmem çok artarmı, yoksa kanala bi zararımı olur? siz ne düşünüyorsunuz 
Son düzenleme:
bro zaten youtuber olmak istiyosan işini youtube olarak görüceksin. yani sürekli video atmak işsizlik değil. video atmak işin kendisi/ ve 1 shorts için en fazla 1dk am gidiyo. minecraftta birkaç tane bloğu yan yana koyuyom sonra programdan videonun altına şarkı koyuyom ve video hazır. 30 saniyem gidiyo sadece. bide yüklenmesini de beklesem 1dakikam gidiyo. yani 200 shorts = 200dk(3 sat 20dk) 10 saat youtubeye video atmak için uğraşana işsiz dersiniz. ama 10 sat inşatta çalışana işsiz demezsiniz.günde 200 short atacak kadar işsizsen seni tebrik ederim dostum
24 shorts atsam nasıl olur200 tane zarar verir ama günde 10 tane atarsan etkileşimin gayeeettt güzel olur
10-15 yerine direk günde 24 shorts atsam. her saat 1 te yüklense. daha iyi olmazmıkanki 200 video biraz abartı sadece konunu belirle ve tutacak bir konu olsun bu konu hakkında düzenli shortslar atarsan izlenecektir istersen günde 10 ,15 video at farketmez tutar ama 200 fazla abartı
her gün 200 tane atıyordun herhalde baya bi bilgilisin bu konuda 199 tane atsak sorun olmaz gibi ne diyorsun?200 tane zarar verir ama günde 10 tane atarsan etkileşimin gayeeettt güzel olur
en iyisi 20 shorts atmakmı?algoritmayı direkt çöp eder öyle özel video depolayan hesaba dönüşür, daha kontrollü 10-20 tane kesinlikle seni algoritmaya sokar önemli olan yoğunluğu değil düzenliliği her gün aynı az sayıda video atmaya özen göster yeterlidir diye düşünüyorum.
aga chatgpt ye sordum. kalite düşmüyosa sıkıntı yokmuş. bide zaten takipçilerde sıkılmaz çünkü günde 200 shorts atsam bile 1 takipçiye sadece sıkılmayacağı oran kadar önertir algoritma gerisi full yeni izleyicilere önerir. yani sınır yok ne kadar shorts o kadar iyi. chatgpt ye göre günde 5000 shorts atsak bile zararı yok. ben zaten minecraftta pixel art yapıp müzik koyuyom bu kadar sadece 2 dakikamı alıyor. saat başı 30 shorts üretirim. 4 saat uğraşsam en kötü 100 shorts ediyo günde. 90 günde 9000 shorts atmış olucam ve 9000 shortsla 10 milyon izlenmeyi daha kolay tamamlarım diye düşünüyom. hedefim 10milyon izlenmeyi tamamlayıp para kazanmayı açmak200 tane zarar verir ama günde 10 tane atarsan etkileşimin gayeeettt güzel olur
başlıkta dikkat edersen günde 200 shorts atmak kanala zarar verirmi yazıyo. yani 5 kaliteli shortsmu 200 kalitesizmi gibi bişey demiyor. shortslarımın hepsi aynı kalitede olacak. yani sen birkaç kaliteli shorts 200 kalitesizden iyi demişsin. ama benim tüm shortslarım aynı kalitede olacak?????Günde 200 tane Shorts atmak kulağa “çok izlenirim” gibi gelse de, aslında bu kadar fazlası kanala yarardan çok zarar verebilir. YouTube algoritması artık sadece sayı değil, kalite ve izleyici etkileşimine de çok önem veriyor. Bu kadar yoğun paylaşım, izleyicilerde spam hissi yaratabilir; videoların izlenme süresi düşerse algoritma seni geri plana atabilir. Yani sayı yerine, izleyene bir şey katan, dikkat çeken kısa videolar üretmek daha etkili olur. Günde birkaç tane ama iyi hazırlanmış Shorts, 200 tane baştan savmadan çok daha fazla işe yarar.