Youtube Hesabı Askıya Alınma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba, Youtube'a Giriş Yaptığımda Oturumum Otomatik Olarak Çıkış Yapmıştı. Oturum Aç Butonuna Tıkladım Ve Aşağıda Bulunan SS Karşıma Çıktı. Sabah Telefonuma Bir Bildirim Geldi. Tanımadığım Bir İnsan Google Hesabıma Giriş Yapmıştı. Şifremi Değiştim. Şimdide Youtube Hesabıma Giriş Sağlayamıyorum.Sadece Gizli Pencereden Giriş Yapabildim Hesaba. Video Olarak İçine Oyun H'lesı Atmıştım Ve Bu Olay Gerçekleşince Videoyu Kaldırdım. Nedenini Bilenler Lütfen Yardım Edebilir Mi.
Eğer Herhangi Bir Hatam Varsa Özür Dilerim, Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın.
bandicam 2021-07-05 23-54-29-793.jpg

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Youtube otomatik korumaya almış olabilir hesap çalınma durumuna karşı youtube kanalın başka cihazdan baktığında gözüküyorsa korkmana gerek yok İyi günler.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
youtubede hile hack başlığı vs yasak ondan yemişsindir

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şuan benim hesapta öyle oldu, müşteri temsilcisine e posta attım 2 iş günü içerisinde cevap gelicek. İnş. açarlar ! ! !

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
youtubede hile hack başlığı vs yasak ondan yemişsindir
Youtube'da böyle bürsürü video var, onlara neden bir şey olmuyor peki? açıkçası başlıktan yediğimi düşünmüyorum. öyle olsa bile e posta'dan bildirim atarlardı.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
oyunu hack ilgili video paylaşarak oyunu adil ciddi zarar veriyor. (ilk çıktığında zamanda wolftü classic oyunu hileden kısa sürede oyunu battı) oyunun firması tarafından telif atıp anında hesabının kapanıyor. o yüzden hesabı hiç zamanı açılmaz. maalesef

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
YouTube algoritması şu şekilde çalışıyor;
Zararlı ve Tehlikeli İçerik adı altında sunulan politikada şu şekilde belirtir ve ekler,
Başkalarını (özellikle çocukları), kötü şekilde yaralanmalara neden olabilecek eylemler yapmaya teşvik eden videolar yayınlamayın. Bu tür zararlı veya tehlikeli eylemleri gösteren videolara, ciddiyet seviyesine bağlı olarak yaş kısıtlaması uygulanabilir veya bu videolar kaldırılabilir. Bunların başında site, global şirket, oyun firmaları v.b kurum/kuruluşlara zarar ve tehdit adı altında içeriğe alındığı için YouTube ciddiyet ve duruma göre kısıtlayabilir artı olarak kaldırabilir. Şikayet olduğu takdirde Hesap Erişimini Kısıtlayabilir, Hesap Erişimini Engelleyebilir. Bu politikalarda açıkça belirtiliyor.
Lakin şöyle bir durum da var ki, "Google Hesabı" dediğini gördüm. Bu durumda YouTube'nin hiçbir şekilde erişim hakkı yok ve olamaz. Sadece YouTube'a erişim izni olan hesaba kısıtlama getirir. Bu da Google Bağlantılı olduğu için o hesabın da kapatılabilir.

İyi forumlar dilerim :) umarım yararı olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...