youtube hilesi bilenler yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler bayanlar, youtube'da yeniyim 4.000 saat ve 1000 abone tamamlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımda bulunacak varsa yorumlarda belirtebilir. İzlenme ve Abone hilesi lazım ugrastırmadan. Yorumlarda spam veya boş yapanlar olursa bildiricem.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Öyle bir hile istediğin kadar ara bulamazsın (FREE OLARAK)
Şimdi link bırakamam ama sadece ücretli bot aboneler var onlardan satın alabilirisin.
Ve hatta, Bunun için çeşitli taktikler var onu uygulayabilirsin:

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
link bırakamam ama sadece ücretli bot aboneler var onlardan satın alabilirisin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler bayanlar, youtube'da yeniyim 4.000 saat ve 1000 abone tamamlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımda bulunacak varsa yorumlarda belirtebilir. İzlenme ve Abone hilesi lazım ugrastırmadan. Yorumlarda spam veya boş yapanlar olursa bildiricem.
Free yokda 1k abone 4k izlenme satan siteler var 150 200 tl arası onlardan satın alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Öyle bir hile yok olsa bile 4000 saat ve 1000 abone tamamdalıktan sonra sana direk 200 Tl gelmiyor(Adsense Ödeme Eşiği) bu da şu demek oluyor, O hileyi yaptığında inceleme için kanalını yolluyorsun tahminimce anlaşılır hile olduğu anlaşılmadı diyelim açtın para kazanmayı
Bu kadar abonen ve saatin var videoların tahminimce 100 - 200 izlenir onlar da rastgele tıklamalar olur
Yani emeksiz bir şey olmuyor bu devirde.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
internete youtube abone kasma yazdığında bir sürü site var bunlar hem izlenme hem abone kastırıyor dene ben de yaptım

Horoz Joe
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Free Hile Bulamazsın Bazı Forumlarda Sitelerde hesap satanlar var dostum.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Belli bir miktar karşılığında 1k - 2k abone atanlar var öyle çok fazla bir para olduğunu da hatırlamıyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
free hile bulamazsın yada bi 300 abone falan anca sonrası paralı oluyor

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşların dediği gibi bulursun free bitane ama hemen ban yersin

Dword Team
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Paralı Youtube hileleri var ücretsiz bulamassın cok nadir ama senin icin araştırıyım

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ücretsiz hile bulman zor, bulsan bile "havuz" mantığında çalışır. Yani sen kendine abone,like kastırıyorsan sende birine abone olup like atmak zorundasın.Sitemizde de başka sitelerin reklamını yapmak yasaktır.Kendi araştırmanızla bulmalısınız.İnternette ücretli satılanlar oluyor. İsterseniz onlara bakabilirsiniz #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...