Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Free yokda 1k abone 4k izlenme satan siteler var 150 200 tl arası onlardan satın alabilirsinBeyler bayanlar, youtube'da yeniyim 4.000 saat ve 1000 abone tamamlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımda bulunacak varsa yorumlarda belirtebilir. İzlenme ve Abone hilesi lazım ugrastırmadan. Yorumlarda spam veya boş yapanlar olursa bildiricem.
Öyle bir hile yok olsa bile 4000 saat ve 1000 abone tamamdalıktan sonra sana direk 200 Tl gelmiyor(Adsense Ödeme Eşiği) bu da şu demek oluyor, O hileyi yaptığında inceleme için kanalını yolluyorsun tahminimce anlaşılır hile olduğu anlaşılmadı diyelim açtın para kazanmayıBeyler bayanlar, youtube'da yeniyim 4.000 saat ve 1000 abone tamamlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımda bulunacak varsa yorumlarda belirtebilir. İzlenme ve Abone hilesi lazım ugrastırmadan. Yorumlarda spam veya boş yapanlar olursa bildiricem.
arkadaşların dediği gibi bulursun free bitane ama hemen ban yersinBeyler bayanlar, youtube'da yeniyim 4.000 saat ve 1000 abone tamamlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımda bulunacak varsa yorumlarda belirtebilir. İzlenme ve Abone hilesi lazım ugrastırmadan. Yorumlarda spam veya boş yapanlar olursa bildiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?