Youtube Hit Kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
amaç para kazanmak değil zaten bildiğim kadarıyla hit para kazandırmıyor kazansam bile salaklık yapıp arkaya müzik koyduğum için gelir elde edemem ama sırf görülmesini istediğim için böyle bir şey yapmak zorundayım bildiğiniz gibi Youtube eğer çok izlenmeniz yoksa hizi başkalarının önüne atmıyor yanı sırf görülmesi adına bir program lazım

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Her şeye hit kasabilmek istiyorsan jingling kullan ama çince xd. Tavsiye etmem kullanmanı doğal yollardan sağa sola profillerine hesaplarına video linklerini koyup ilgi çekici bir şekilde sunarsan daha sağlıklı olur senin kararın.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kendi emeklerinle hit kazanırsan daha yararına olur en azından ceza vs. almas sın belki bu progrmalarla alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
doğru deneme amaçlı videomda kullanırım silinirse de bana müziği değiştirmek için bahane olur bu arada benim pc sanal pc açamıyor

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum Kaliteli Bir İş Yapıyorsan Zaten İlk 5-6 Ay Boyunca Pek Bir şey Umud Etmiceksin. Zaten Belli Bir Süreden Sonra İşini Kaliteli Yaparsan İzlenmende artıyor abonende. Ancak bu şekilde para kazanırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...