Süper Üye
YouTube İçerik oluşturucuları için ayarlar kısmına yeni bir özellik güncellemesi yaptı.
YouTube'un mevcut yorum denetleme araçları, daha kolay anlaşılabilmeleri için yeniden adlandırıldı.
YouTube Yeni Ayar Güncellemesi.
YouTube içerik oluşturucularının, normalde herkes için ücretsiz olan tam bir yorum yapma sürecini denetlemek için yalnızca iki seçeneği vardı. Peki bu iki seçenekler nedir diye soracak olursakYouTube'un mevcut yorum denetleme araçları, daha kolay anlaşılabilmeleri için yeniden adlandırıldı.
YouTube Yeni Ayar Güncellemesi.
Adım 1: Yapılan yorumları yayınlamadan önce manuel inceleme için beklet seçeneği.
Adım 2: Videodaki tüm yorumları tamamen devre dışı bırak seçeneği.
Adım 2: Videodaki tüm yorumları tamamen devre dışı bırak seçeneği.
YouTube, içerik oluşturuculara yorumları duraklatmalarına olanak tanıyan, videolara yeni yorumların eklenmesini önleyen ve daha önce yayınlanmış olanları koruyan yeni bir denetleme aracı sundu.
YouTube tarafından yapılan açıklamada, "Duraklatma özelliğinin şu anda kullanıma sunulduğunu" söylüyor.
YouTube, bazı ayarlarını yeniden adlandırdı. Bu, "Potansiyel olarak uygunsuz yorumları inceleme için beklet" ve "Güvenliği artır" seçeneğine geçiş yapma seçeneklerinin sunulması yerine
Kapalı. Yorumların etkinleştirilmesi, aynı zamanda aralarından seçim yapılabilecek bazı isteğe bağlı denetleme düzeylerini de değiştirir
Hiçbiri "tamamen denetlenmemiş"
Temel "uygunsuz olma potansiyeli taşıyan" yorumları incelenmek üzere tutar.
Katı "incelenmek üzere daha geniş bir yorum yelpazesini tutar" ve "Tümünü Beklet".
Moderatörün son düzenlenenleri: