Youtube için gerekli iyi kaliteli ücretsiz programlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Youtube için gerekli iyi kaliteli ücretsiz programlar örnek bandicam ama bandicam kötü umarım doğru yere konu açmışımdır :/ yeniyimde

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben bi ara Fraps kullandım internetten *****'ini bulabilirsin. Ama 10 dakikalık video 50-60gb oluyordu.Obs kullandım iyi fakat çok karmaşık.Camtasia kullandım bi ara.Sana kalmış ama bu dediğim 3 tanesinin arasından en iyi kalite Obs'te iyi bir ayar yaparsan iyi olur.Uğraşamam diyorsan en iyisi Camtasia.Şimdi den başarılar.

I am SherLocked
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Youtube için gerekli program derken, indirmekten mi yoksa sahne videosu mu almak istiyorsunuz? Ben genede size şöyle söyleyeyim;
• Ekran kartınızda Codec var ise OBS'i sıkıntısız kullanabilirsiniz.
• Ekran kartınız NVİDİA'nın üst segment kartlarından ise "Shadow Play"i kullanabilirsiniz. Çalıştırmak için yapmanız gereken Alt + Z kombinasyonunu uygulamak olur.
• Camtasia Studio, Bandicam, Action gibi programlarda kullanabilirsiniz.
• Fraps kullanmanızı tavsiye etmem sebebini soracak olursanız, video içinde render yapmadığı için 30 saniyelik video 1-2 GB'ı bile buluyor.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bandicamın prosunu edinirsen bandicam gibi program yok prosunu ücretsiz edinebilirsin youtubede anlatımları var

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bandicam : Kullanımı basit , kolay ayar nedeni ile kendime göre ilk sıraya koydum.
OBS , Camtasia
Windows oyun çubugunuda kullanabilirsin.

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bandicam, OBS dene kankacım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Fraps Bandicam gıbı uygulamaları tavsıye etmem Aciton indirip crackleye bılırsen hem senın ıcın hemde vıdeo kalıtesı acısından cok ıı olur bı ara bende boyle ıslere merak sarmıstım actıon gercekten ıı ha dıelım yayın fılan yapıcaksın aynı zamanda Action dan da yaplıyor fakat bu sefer Obs tercih ederim :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bandicama alternatif birsürü video çekme programı var video düzenleme için soruyorsan adobeyi öneririm

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bro can u use some programs, take a look on:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
and EzVid

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bandıcam normal surumu hem yavas hem ekranın yarısını kapatıyor etıketı en ıyısı normal yayın programlarını sttream gıbı bunları kullanmak

apm

Üye
5 HİZMET YILI
obs kullanabilirsin hem ücretsiz hem görüntü kaliteside çok hoş ayrıca edit olmadan arayüz şekilnde instagram gibi şeylerini ekleyebilirsin eğer oyun videosu çekiyorsun daha güzel duracaktır tabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...