aga beben artık ılgılenmıyorum 3 mılyon dakıka ve 14 bın abone ulastım para kazanmayı aktıf hale etmeye calısırken Hesap gg oldu :ÇD
Tahmini Gelir
1 Cent mi? Yatırımın güzelmiş. 10 yıl sonra Türkiye'nin en zengini sen olacaksın. Bizi de unutmazsın artık.
Öfff Hesap Güzelde Şu Var Sen Crystal den Daha Yüksek İzlenmeye Sahipsin Ama 1kuruş Kazanmışsın Crystal 1 Cent
Hesabın para kazanma özelliği aktif değil çünkiÖfff Hesap Güzelde Şu Var Sen Crystal den Daha Yüksek İzlenmeye Sahipsin Ama 1kuruş Kazanmışsın Crystal 1 Cent
Benden daha kötüleri varmış ben en azından dolar kazanmışımO işleri bırakalı çok oldu. Eğer devam etseydim atardım. Aylık 600TL'ye yakın gelirim oluyordu. :')
1 Cent mi? Yatırımın güzelmiş. 10 yıl sonra Türkiye'nin en zengini sen olacaksın. Bizi de unutmazsın artık.
Adam parya ihtiyaç durmuyor. Zenginliğin gözü kör olsun.Hesabın para kazanma özelliği aktif değil çünki
Türk Lirası ile seni harcıyorlar zaten. Dolar bile sana az kalır.Benden daha kötüleri varmış ben en azından dolar kazanmışım![]()
Dolar kazanacağıma, Türk Lirası kazanırım devletime destek çıkar ve doların düşmesinde düşük ihtimal de olsa rol oynarımBenden daha kötüleri varmış ben en azından dolar kazanmışım![]()
düşmesine*Dolar kazanacağıma, Türk Lirası kazanırım devletime destek çıkar ve doların yükselmesinde düşük ihtimal de olsa rol oynarım
Yine vatan hayyini olduk iyi miDolar kazanacağıma, Türk Lirası kazanırım devletime destek çıkar ve doların düşmesinde düşük ihtimal de olsa rol oynarım
Yine vatan hayyini olduk iyi mi![]()
Dolar bizim millete naptıysa artık nerde görseler zenginlik akıllarına geliyorYa onu bunu bırak da zenginsin yine ne zaman iftara gidiyoruzOndan haber ver sen
Dolar bizim millete naptıysa artık nerde görseler zenginlik akıllarına geliyor![]()
Efsane